Hüppa postitusse

Kogemused erinevate autovaruosade netipoodidega?


MKool

Soovitatud postitused

Vaatasin jah, et hinnad seal osadel asjadel päris head. Kahjuks avastasin selle koha peale teisest kohast tellimist.

 

Küsimuse küll aga esitasin kuna tellisin Aeromotorsist ka midagi ja algselt näitas, et neid laos 30 tükki ning tarne 2 päeva. Varsti on nädal möödas tellimisest ja maksmisest, kuid pole midagi kuulda. Kuid kuna sa oled oma asjad kätte saanud, loodan, et minu jubinad ka kunagi ikka kohale jõuavad.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ise olen ka sealt tellinud erinevaid juppe ja alati asjad õigeaegselt kätte saanud. Ma arvan, et sul mõistlik nende poole päringuga pöörduda ja uurida, et mis seis sinu tellimusega on. Kodukal neil livechat ka täitsa toimetab + esindus Järve Selveri juures.

  • Meeldib 2
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Käisin siis sealt online chatist küsimas, üllatavalt vastas päris inimene, mitte mingi bot nagu tavaliselt sellistes kohtades. Sain ka kohe vastuse. Nimelt oli kõigil toodetel, peale ühe tarne 2 päeva. Ühe toote jaoks aga näitas, et olemas 30tk aga tarne oli 5 päeva (ise ei pannud seda tähele). Täna pidavat nad saama selle asja ka kätte ning paki teele panema. Eks vaatab!

 

Tundub olevat vägagi kobe koht, kust tellida!

 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Hea teada, et suhteliselt paljudel on positiivne kogemus selle poega! Tegelt oli oma viga, et ei pannud pikemat tarneaega tähele. See, et neil pood ka Tallinnas tean. Kuid ei hakka Tartust Tallinna kimama selle jaoks :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Hinnad on jah suht head seal. Sai just seetõttu isegi nädala algul sealt mõningaid pudinaid tellitud, loodan tulevad ilusti kohal. Pole varem tellinud. Täna tuli just teade, et pakk teele pandud. Aga kus neil see ladu asub, et osadel asjadel on tarne 2 päeva, osadel 3 päeva jne?

 

Edit: Mina sain oma paki ilusti õigeaegselt kätte. Tasub teine kordki sealt tellida.

Muudetud , muutis Priitv01
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ma ikka ootan oma pakki :) tellisin sealt proovi jaoks mõned padrunid ja sabad. Ühe padruni taga kõik seisab. Varuosade puhul on osad asjad odavamad ühes kohas, teised asjad teises jne. 

Varsti peaks mõned varuosad ka soetama. Loodetavasti need liiguvad kiiremini.

Tallinnas ka neil mingi ladu vist.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

@eix22 Ei mäleta kindlat toodet, kuid jäi nagu meelde, et mingi asi oli teises kohas paar eurot odavam, kuid siiamaani tundub, et Aeromotorsis 99,9% asjadest odavamad, kui mujal. Kõige suurem erinevus, mida olen siiamaani näinud on Sachs esiamortide (e36'e jaoks) puhul. Ühes poes ~170 euri ja Aeromotorsis ~90 euri tükk. 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

No neil vist katet üldse pole, sest no kuulpähe kuiu odavalt nad müüvad, paljudel suurematel kohtadel pole sisse ostu hinnad ka nii madalad kui neil müügi hinded :)

 

Aga vbla on kõvemad diilid suutnud omale orgunnida :)

Muudetud , muutis Toivoku
  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Mina ka juba rohkem kui 6 kuud Aeromotorsi klient. Kaup tuleb ülikiirelt ja siiani pole pidanud pettuma. Leiavad kõike, mida vaja. Ka minu ulme projektide juures on suutnud varuosad välja võluda. Alates suzuki jimmy pidurivõimendist kuni 2jz gte mootoriosadeni. Ja muidugi rullika juppe on sealt tulnud kastide viisi. 

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 3 nädalat hiljem...

Sai eelmine nädal tellitud andur mersule,kaks korda tuli vale asi õige koodiga,helistati òeldi et jama,telliti uus ja õige asi käes,nüüd tellitud veepump ja peaks ka selle täna kätte saama.siiani kõik korrad positiivne lahendus.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

kirjutan siis, et sain ka oma asjad kätte (eelmine nädal) ja peale seda veel tellinud kaks korda, viimased tellimused tulid küll 2-3 päevaga :)

 

Tundub, et see Mari125 kasutaja loodud vaid selle ühe lause pärast? Samuti, mida sealt Kaup24'st tellima peaks? Varuosasid seal ju pole. :memeLol:

 

AeroMotors tellib asjad poolast? Asjadel, mis ma sain, olid poola keelsed kleepsud peal.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Hetkel võib õelda, et ei läinud esmene diil ladusalt, diil pole veel lõpetatud, kuna tuli praak toode.

Aga enim häirib, et nemad ise ühendust ei võta , kui asi lubatud ajast üle läks pea nädala (esinduspoes õeldu, mitte netilehel arvatav tähtaeg). Meilidele nad ka ei vasta.

Muidu tundub asjalik koht olevat , ühe korra kohapeal käinud ja jäi hea mulje.

Telefonivestluses ka jutt normaalne ja asjalik.

 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

pole meili teel tendega suhelnud, kuid netipoest (sealt chatist) sai vastuse umbes 20 minutiga. Samuti, kui kaup hakkas lõpuks kohale jõudma (20mm pardunitel on miskipärast nii pikk tarneaeg), saadeti ka sõnum, et varsti kohal.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 1 kuu hiljem...

Sai tellitud sealt esivedrude alumised padjad. Esialgu ütlesid, et ühe saan reedel ja teise esmaspäeval. Reedel helistati mulle, et asi kohal. Kohale minnes selgus, et nad said teise kuskilt veel kohale toodud. Väga hea mulje jäi ja sealt tellin kindlasti veel.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 6 kuud hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus