Hüppa postitusse

Kogemused erinevate autovaruosade netipoodidega?


MKool

Soovitatud postitused

Alghind ei pruugi ka ju sama olla kõigile, kuna nemad müüvad kordades rohkem  saavad ise ka paremad hinnad.

Ilmselt põhiteenistus tõesti läbimüügi pealt. H2 võrreldes on asjadel samad hinnad, h2 ometigi 0 kattega ei müü ju :)

Kui võtta näiteks Alvadi leht võrdluseks, siis samadel toodetel on hinnavahe meeletu, selline liigkasu võtmine ka kuhugi ei vii.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Turu solkimine on siin muidugi natuke vale öelda. Turusolkijad näiteks ehituses on alampakkumise tegijad, kes reaalselt valmis ei jõua teha ning/või on kvaliteet väga niru. Kui klient on rahul, siis ei saa ju probleemi olla. Minu meelest oleks siis õigem, et teised panevad siis oma uksed kinni, kui neil hinge närib selline asi, aga ise ei saa enam latti alla lasta. Et õigem oleks siis lasta teha suurt juurdehindlust ja las teised söövad end paksuks, aga teie kliendile odavalt müüa ei tohi? :D Banaanivabariigi suhtumine.

  • Meeldib 4
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Eelnevalt olen mitmeid kordi tellinud Epartsist ja kõik oli nagu timm. Kui aga mingi aeg võrdlesin erinevate lehekülgede hindu ja avastasin aeromotorsi, kus pea kõik varuosad soodsamad kui mujal, siis otsustasin sealt tellida ja olen rahul. Kindlasti tellin ka järgmine kord sealt. Ainult loll maksab sama asja eest rohkem :) Olgu see siis turu solkimine või misiganes. Eks inimesed vaatavad ikka, kuidas odavamalt läbi ajada, kes tellib aeromotorsist, kes käib lätis :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

On ikka neid asju kõvasti.

Hella kondi radikas tuleb kohe meelde 8FC 351 035-621, h2 lett 84,08€ , aeromotors 89.2€, ladu24 98,37€, alvadi 152,22€

Minu h2 hind soodukaga on 73€, see sisaldab ka ju kindlasti katet, 15% ikka. Oletame, et see 73€ on ilma katteta hind (mida ta kindlasti pole)

Siis järelikult on aeromotorsi kate/kasum antud toote pealt vähemalt 20% , ladu24-l pea 40% ja alvadil üle müstilise 100%

Millest me (te) räägime(te) ? 

H2 siis veel suurem turusolkija ja maksab ise peale veel? 

Algselt arvasin samuti, et meelitatakse hulga kliente ja siis hinnad kerkivad, aga see kestnud aastaid juba nii, kaua sa ikka meelitad.

Pigem on nende trump ikka läbimüük ja väiksemad 5-20% katted.

Ma ei mõista üldse milles probleem, kui kõigil teistel nii hästi ikka läheb?

 

Minu silmis võrreldes teistega on aeromotorsil väga kehv kodulehe ehitus, annab otsida ja lapata, võiks ju kogu pakutav kaup olla kohe nähtaval või vähemalt olla valikus see võimalus.

  • Meeldib 2
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Olen tellinud smamoodi aeromotorsist oma 5 korda aga kliendi teenindus allapoole igasugu arvestust kõik korrad tellimused venivad, ainult ühe korra on helistatud et savad ühe jupi kiiremini ja odavamalt sest teist valitud assja polnud laos.

HL autoosades teenindus tunduvalt parem aga hind veidi kallim, samas Tanel tanel viitsib mulle asjad vällja otsida mida ei pakku tema koduleht ega aeromotorsi oma ka ja tarne oli ainult 1 päev. 

Varem olin E-partsi klient aga jahh hind on ikka jube kirves.

Selline koht nagu Allcar.ee sealt tellinud imelike assju nagu tule klaase ja muid väikseid vidinaid alati asjad ilusti käes ja kõik korras.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ma olen ka aeromotorsist korduvalt tellinud ja pole siia maani probleeme olnud. Pakid kõik õigeaegselt teele pandud, vahel isegi varem. Aga kuna mul asjad tulevad teisse Eesti otsa postiga, siis posti tarnijaga on vahel probleeme olnud. Pole asju õige aegselt kätte saanud. Näiteks viimane kord jõudis laupäeva asemel pakk automaati alles teisipäeval, kuigi nägin, et saatja pani saadetise õigel ajal teele. 

 

Siin ees pool oli juttu ka H2st. Küsimus, et palju sealt Eestisse postikulu keskelt läbi tuleb? Ilma kasutajat tegemata ei näita kodulehel ära. 

Muudetud , muutis Priitv01
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

45 minutit tagasi, aeromotors.ee ütles:

 

Kas oleks võimalik täpsustada, mida tähendab "kogu pakutav kaup olla kohe nähtaval" ning millises valikus mille võimalus?

Kuna e30-le on suhteliselt vähe detaile nii kui nii pakkuda siis kodulehte surkides on kahjuks paljud kategooriad tühjad. Ehk siis lähed suure lootusega nt tagatulede sektsiooni aga vastu vaatab tühjus. (Tead küll, et neid tegelikult B-grupist saada pole aga loodad ikka ju!)

Mina eelistaksin surfamist filtrite abil ehk siis ma saaksin valikut järjest vähendada aga samas ka k6ike korraga vaadata. Nii toimib nt Amazon ja teised suuremad epoed. Halb v6rdlus vb aga jah...

 

Muidu olen ka mitu korda juba tellinud ja soovitan ka teistel seda teha! 

Ühtlasi ootan ka kinkekaarti Aeromotorsist just kirjutatud promo eest :)

  • Meeldib 3
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Täpselt nii, kirjutasin teile sellest pool aastat tagasi meilile ka, aga ei tulnud vastust.

Kogu põhirubriigi pakutav kaup võiks olla kohe nähtaval. Kui valin näiteks piduriosad, siis kõik sellega seonduv kohe lahti. Hetkel peab tegema järjest valikuid, mis ei pruugi kuhugi välja viia. Asjad korduvad ja lisaks on tihtilugu vale alamrubriigi all.

 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus