Hüppa postitusse

Probleemsed ostjad/müüjad foorumis.


eix22

Soovitatud postitused

Kuna viimasel ajal on palju tulnud kaebusi erinevate kasutajate poolt "veits nihu" läinud tehingute kohta, siis probleemide lahkamiseks ja info jagamiseks siia selline teema. Mingit listi ei hakka vast koostama ja kedagi petturiks ei tohi tembeldada! Lihtsalt saab oma loo siia kirja panna, igaüks saab ise oma järeldused teha.

  • Meeldib 9
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kohe ilusa teema alustuseks märgin kasutaja "Sihikas" ära. Rahad saadetud, asju vastu ei taha saata(ja kui üldse, siis räige venitamine), rohkem ei viitsi temaga tegeleda. Eks seda juttu oskab siin nii mõnigi foorumikasutaja täiendada :) 

 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Minu olukord lahenes täna 26 märtsil ilmselt peale infot, et tekib ta nimi siia teemasse. Alljärgnevas kirjavahetuses on osapoole nimi eemaldatud.

Aga hea õppematerial kuidas kummi venitada ja ise veel justkui süütuks jääda.

 

14 september: Tehingu eest maksmine ja kokku leppimine, et kaup pannakse teele novembris

12 november: Ma nüüd täitsa olemas. Võib need minu poole kuidagi liigutada.

 

12 november: Ok käin otsin homme välja kui aega saan

26 november: Tsau. Oled need üles leidnud?

 

26 november: Ma tean kus nad on vaja välja õngitseda vaid

30 november: Ei õnnestunud pakiautomaati visata?

 

30 november: Poole teepealt tuli häire ja ei jõudnud sinna. Olen nüüd nv 4 päeva est Tuleta laup päeval meelde

4 detsember: Paned siis ikka pakiautomaati?

 

4 detsember:  ok

6 detsember:  Tsau. Panid siis paki ikka teele?

 

6 detsember: Pakk kodus valmis Läks äratulek nii kiirex et pinnin prouat et kui lähetuselt tuleb, ära saadaks

13 detsember: 12 november mainisin, et võiks paki teele panna, tänaseks siis juba üle kuu aja. No loodame, et aastatega ei pea arvestama hakkama varsti.

14 detsember: Ole noh. Peale garage koristust sai nad eest pandud ja praegu vedelevad kodus kapinurgal et ära saata

14 detsember: Ma tean ju seda ja ega ma siis neid ju ka tasuta soovi, sai suvel/sügisel  makstud. Asi selles, et ma ei käi igapäev linnas ja kui satun siis on hea ka pakid ära korjata. Hirmus tobe sõita lihtsalt pakiautomaati paki järgi. Proovin ikka sõidud ajatada, et mitu asja korraga tehtud saaks. Ega ma muidu ei kiirusta sind kui tean, et mõne päeva pärast on jälle sõita vaja.

 

14 detsember: Arusaadav et ei liigu tihti linna vahet. Ma võin selle raha tagasi ka kanda kui kardad et pudinaid ei saa.

17 detsember: Kus sa elad? Vb homme liigun sealtkaudu siis tln. Annan ära

17 jaanuar: ma tegelikult ootan ikka veel neid eelmisel aastal ostetud jubinaid.

 

21 jaanuar: ok, ei taha ma neid enam, kanna raha järgmise nädala jooksul tagasi. igatahes oli kena sinuga äri ajada loodan, et kunagi enam seda tegema ei pea

 

24 jaanuar: See kuramuse pakk vedeleb siiani riiulil Anna konto siis

31 jaanuar: millal sul palgapäev on? siis tean oodata oma raha tagasi.

 

31 jaanuar: Tere jh. Sis kui saan aega ja lähen arvele panen.

31 jaanuar: Asi hakkab juba rohkem kui nõmedaks minema.

 

31 jaanuar: Misasizsul nõmedaks muutub? Ma teen homme v ülehomme lühema päeva ja käin pangasy läbi

31 jaanuar: makse tegin 14 september, mis kuupäev täna on?

 

31 jaanuar: Ei viitsi üles skrollida. Mul pold kiire ja vaja neid maha müüa. Lõpuks meeles oli pakkisin ära ja nüüd nad vedelend riiulil.

31 jaanuar: olemas asjad juba ja tahan tehingu lõpetatuks lugeda sinuga, aga selleks võik raha tagasi maksta ja kõik

 

31 jaanuar: Selle pärast päeva lühemalt ma tegema ei hakka!

31 jaanuar: järgmise nädala lõpuni annan aega, siis hakkavad teised asjaga tegelema

 

31 jaanuar: Aga palun Tule ise järgi kuo põleb

31 jaanuar: no eks see olegi rohkem sinu probleem, kuidas see tagasi kanda

 

31 jaanuar: Ok sul selline lõke taga et ma kaen vb lähen tsekkan siin kus automaati o kust laadida saab

Muudetud , muutis Aaro
  • Meeldib 2
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Väga hea teemaalgatus - kiitus. Küll aga ma saa täielikult nõustuda sellega : "Mingit listi ei hakka vast koostama ja kedagi petturiks ei tohi tembeldada!". Ma arvan just, et see oleks parim koht nimekirja tegemiseks - siis ei pea kusagil netiavarustes tuhnima ja enne iga asja ostmist mingeid taustauuringuid tegema hakkama. Hea lihtne ühest teemast kohe ülevaade saada.

 

Lisaks tuleb rääkida asjadest nii nagu need on - pettur on pettur ja nii tuleb neid ka kutsuda. Kindlasti hakkab keegi nüüd jahuma midagi poliitilisest korrektsusest või mõlema poole ärakuulamisest vms, aga see on jama ju kõik :D Ilmselgelt need petised hakkavad nihverdama ja jälle midagi kokku valetama ehk siis mis seal ära kuulata oleks?

 

See toobki mind kõige suurema petturi juurde e30 foorumi ajaloos - kasutaja nimega "sihikas". Selle tüübi tegevus on ikka täiesti ebanormaalne (Max ülal juba kirjeldas). Teda eristabki tavalisest petisest tema nahhaalsus ja debiilne ülelaskmise skeem. Kui teised ikka vähemalt mõtlevad mingeid vabandusi välja vms, siis see vend lihtsalt tuimalt ignoreerib kõnesid. Sealjuures tema pärisnimi, telefoninumber ja ligikaudne elukoht on teada kõik :D Siinkohal ma teeksingi üleskutse jagada täpsemat infot tema kohta - kes midagi teab võtke palun ühendust.

 

Ma ise ei hakkaks kogu infot tema kohta niimoodi avalikustama, sest äkki võtab veel mõistuse pähe ja klaarib asjad ära. Võibolla ma olen naiivne, kuid loota ju võib :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Petturite nimi võiks vabalt avalik olla, sest kasutaja saab uue registreerida. Paraku saab ka raha vastuvõtuks õe/venna/ema/naabritüdruku kontot kasutada, seega jälle mitme otsaga asi.

 

Liigub nii kirjeldusele mittevastavat kui ka olematut kaupa, silmad peab ikka suht lahti hoidma kaubeldes, ärikaid on igal pool ja tundub, et eriti lõustaraamatus.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ma ise nõustun samuti nimede avalikustamisega. Tegelikult mulle üldse ei meeldi selline asi, et kui inimene ise saab probleemi korda, siis las asi jääb sinnapaika ning pettur otsib järgmise ohvri. Seega peale olukorra lahenemist tasuks ka kogu info petiste kohta välja tuua tegelikult. Ehk siis peale "diili" tegemist petturiga tasuks ka selle peale mõelda, et keegi teine tema tegevuse pärast tulevikus orki ei lendaks.

 

Küll aga arvan ma ka seda, et keset "juurdlust" pole kõige otstarbekam nimedega loopima hakata, sest nime avalikustamise ähvardus on tegelikult hea vahend petiseid liigutama panna. Nime kohe avaldades annad selle võimaluse käest ära (seetõttu hoian ma ise hetkel petturi nime enda teada, kuid küll see varsti lagedale tuleb - ärge isegi muretsege).

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 3 nädalat hiljem...
  • 3 kuud hiljem...

Kasutaja @Taksaator kohta veel 1 laekunud info- ostis mu tuttavalt 324td sedaani ja sai ära sõitmiseks aku mille lubas hiljem tagastada. Pärast seda pole temast enam kuulda olnud.

 

See ka veel, et kui isand midagi ostma tulles hakkab vabandama, et rahakott kodus siis on see ilmselge märk, et tuleks diil katki jätta ja olemasolev koer ketist lahti päästa.

  • Meeldib 1
  • Aitäh 3
  • Haha 3
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Laurile on jah vanast ajast jäänud aku tagastada, aga kui auto diili tegime oli pagasis mingi tagavararatas olemas ja hiljem oli see sealt minema jalutanud. Ja rahad olen hiljem kõigile ära kandnud kui ka rahakotti pole olnud. Ja selle istmepolstri kompenseerin sulle ka lähiajal, kuigi selle sain tookord Ziusi käest. Ja kellel mingid probleemid, siis saab ka mulle helistada või sõnumi saata (ei ole tegemist mingi suliga ja tel 17.a. olnud ka sama 5090356).

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 nädalat hiljem...
8/19/2017 kell 9:28, -Kaido- ütles:

Lgp Taksaator, sulle helistamine on nagu peaga vastu seina jooksmine, iga kord tuleb jälle mingi uus ja huvitav vabandus. Ja see hiljem kandmine, mai tea mis windows sul küll kodus on (ilmselt 95 v 98) et ülekannetega läheb vahest mitu nädalat.

 

Kui läbi spermapanga raha kanda siis pidi alles 9kuu pärast laekuma. Taksaator vana mees tal võtab see värk aega ka.

  • Haha 4
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 1 aasta hiljem...
13.12.2018 kell 18:17, oo7 ütles:

 Kert toob mõistliku rahaga asja kohale.

 

 

 

Parim nali ültse.

Soovisin korraliku kerega E30 ja inimene tõi korraliku parema esimese nurga avariiga auto kus nurk oli alles kõver ja samamoodi kõrvalistuja jalgealune nurk.

Veel oli see kere suht mäda. Ja ka muud hädad olid sellel autol. Mina sain lõpuks selle auto müüdud ja jäin ainult natuke kahjumisse.

 

Nagu aru saanud olen siis 2 inimest on tellinud tema käest assju aga assju pole ja rahast ka ilma.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Parim Nali oled sina kellega asja ajada. Laivis sai öeldud kõik mis seal näha oli. 

Sinusugused printsessid olen ma edaspidi välja üritanud selekteerida kes tahavad prillikivi olematu raha eest. Pole mulle seda nutmist telefonis vaja, niigi aitähhi eest sai käidud. Ralfi auto hinnaklass oli sama ja me saame väga hästi läbi. Ta on ehitanud ja modifitseerinid seda autot korralikult ja ei helista ega ulu telefoni otsas, et ei saanudki uueväärset autot. 

Uuele ostjale sa ka ei rääkinud oma väiteid auto kohta, ja tean et see auto täitsa liikvel ja olen kuulnud 11 sellest autost.

On läinud siin seal ikka ühtteist nihu, aga jõudumööda on ka need asjad kas lahendatud või lahendamisel.

Pole kellegi auto rahaga jalga lasknud, see on alatu laim.

Siiani on sul võimalus realis minuga kokku saada, mitte turumuti kombel valeväiteid esitada ja end kannatajana näidata 😉

 

 

 

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

 

Toomis raha oli 800.-näkku. ehk siis mina ja Ralf maksime kokku 1600.-

Korralik kere mida soovisin on siis näha nendel piltidel  päris kõigest ei ole pilte https://photos.app.goo.gl/1bF1dnFjaX7UzrYw8

Siis kui see jama toimus 3 aastat tagasi, siis ei ilmunud sa vällja kuu aja jooksul, et üle vaadata rääkida asjadest.

Ei viitsi sinuga vaielda enam see on aja raiskamine. Edu su tegemistes

 

  • Haha 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kert võiksid suu oma äride õigustamisest ikka koomal hoida, nii jupi müük kui autod samuti. Paras äparduste hunnik sinu äristiil.

 

Ilmselt arvamus, et teen paar kobedat e30 kokkusaamist see muudab mu siis kaitstuks iga halva sõna eest, siin sa eksid, ma ei ole ühtegi inimest kohanud kes sinu nime ja äritehingut kiidusõnaga meenutaks. Teisi laimata, nagu Marguse teemat, seda sa oskad, samas vanasõna ühed mustad mõlemad on siin rohkem kui küllalt.

Muudetud , muutis Aaro
  • Meeldib 1
  • Aitäh 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

2 tundi tagasi, Aaro ütles:

Kert võiksid suu oma äride õigustamisest ikka koomal hoida, nii jupi müük kui autod samuti. Paras äparduste hunnik sinu äristiil.

 

Ilmselt arvamus, et teen paar kobedat e30 kokkusaamist see muudab mu siis kaitstuks iga halva sõna eest, siin sa eksid, ma ei ole ühtegi inimest kohanud kes sinu nime ja äritehingut kiidusõnaga meenutaks. Teisi laimata, nagu Marguse teemat, seda sa oskad, samas vanasõna ühed mustad mõlemad on siin rohkem kui küllalt.

 

Nii Tanel ütles et ei läbustaks tema teemat, aga ühel õlleuimas kodanikul on mingi esinemise vajadus.

Sa oled nii ebameeldiv indiviid, aga ütlen sulle et kokkutulek on korraldatud e30 huviliste ühendamiseks ja kokkusaamiseks mitte mingi äritegevus ja enese upitamiseks. Ma vähemalt ei pasunda ekraani taga ja üritan midagi ära teha :)

 

Õnnestunud tehingud ja rahulolevad kliendid kaaluvad üksikud ebaõnnestumised üle (vigadest ju õpitakse).

Ps Marguse teema osas asjaosalised vast teavad miks ma need pildid panin, ja seda ma ei pea sinule selgitama. 

 

Võta üks õlle ja rahune maha 😀

 

 

Muudetud , muutis m20b20
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus