Hüppa postitusse
  • 0

m50b25 geneka kohta küsimus


Tomzz

Küsimus

Sellele küsimusele on 12 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Kui väidad, et tõesti vool peale tuleb ning mitte mingit plõksu ka ei tee, siis vōib küpse olla küll. Kuigi see on alati kahtlane, et peale seismist asi ei tööta. Võid ju veel proovida autoall juhtmeid kokku lasta starteril. Muidugi ära tee, kui sa ei tea, mida sa teed.

Muudetud , muutis Max.
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Mootori maasijuhe on ikka korralikult üle vaadatud? Mul ol täpselt sama situatsioon. Selle vahega, et kui pikalt starterit käivitus asendis hoida hakkas mootori juhtmesari kärsama. Mootori mass oli puudu ja massi sai läbi mootori juhtmesarja, nii et voolu starterile tuli, aga mitte piisavalt.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

viskasin nüüd teise starteri peale. sama lugu mitte kõssigi. maas proovides starerile vool peale lastes käib ringi. Kruvikaga sai proovitud auto peal otsi kokku, samuti vedas ringi. Kuid võtmest ei midagi. Kas süütelukupõhi ei või süüdlane olla? 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus