Hüppa postitusse
  • 0

m10 juhtmestik, m20 mootoriga??


KrissCross

Küsimus

Mure ongi siis selline, mootor mille sain on m20b20 95kw (ajuga) ja sooviks seda peale panna oma masinale, millel oli m10b18 77kw (ilma ajuta) mootor peal!

Nüüd ongi kysimus m20 ga sain kaasa täis komplekti aga juhtmestiku ei saanud ja soovin seda yhendada enda m10 e mootori juhtmestikuga! 

Juhtme värvid mis klappisid panin kokku ja mootori juhtmestikust jäi yle 3 otsa, masinal säde puudub aga starterit veab??

Palun teie abi siin siis ,kas keegi on sellega kokku puutunud ja oskab nôu anda kuidas ma mootori selle juhtmestikuga käima saaks vôi vähemalt sädemegi 😃!!!!

Tänud ette kôigile!!!!!

 

IMG_2414.JPG

IMG_2432.JPG

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 13 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Räägin kerejuhtmestikust (armatuuri alune osa)

Kas see pildil on uue mootori juhtmestik? See on ka siis pre oma ja samasugusele kolmesele pistikule peabki vastus olema kerejuhtmestikus (armatuuri alune osa)

Kui sellist pole, siis tuleb ise vedada või juhtmestik välja vahetada.

 

Peaks mainima jällegi , et väga haruldane auto selliseks solkimiseks.

1982a m10 meh. pritsega.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

jepp sain töòle lôpuks!!!!!! 😊 Tegin, nii et panin sellest samast kolmesest pistikust aju juures, keskmisele voolu syytepoolist ja timmm 😊,säde olemas!

Miks ma seda tegin et m10 ära vôtsin ja selle asemele panin! Pôhjuseks oli et m10 perses klapid peal kuna plokikaan käis lihvimises ja vôeti liiga palju maha ning klapid kolvides ning plokis môrad. Ja selle m20 sain ns pmst! 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus