Hüppa postitusse

Laenutaks orignaalmõõdus rattaid.


TonT

Soovitatud postitused

Tervitus.

 

Pöördun foorumi poole viimases hädas, et leida 195/65 r14 või 205/55 r15 mõõtudega rattad, vist peavad olema peal talve rehvid.

Nimelt oleks vaja auto eesti registrisse saada, saadeti mind minema sealt kuna praegu all 195/65 r15.

 

Harjumaa piires laenutaks.

Tasu võib ise väljamõelda kuid jäägem siiski mõistuse piiridesse :)

Võib helistada ka mulle.

56474645

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Jebivad jah, aga oleneb tugevalt sellest, kelle juurde satud.
  Mina käisin esialgu Sauel, kuna kõik soovitasid, et seal pidavat kõige lebom olema. Võin selle jutu kohe ümber lükata. See vanamees, kes seal letis oli, oli kõige ülbem kukk üldse, kelle otsa ma maanteeametis sattunud olen. See saatis mind kohe seenele, kuna olid 16" rattad all. Ütles, et kui järgmine kord samade ratastega tagasi tulen, siis saadab komisjoni. Hiljem jõudis muidugi mootori ja selle vahetuseni, aga sellel ei hakka pikemalt peatuma, auto teemas juttu sellest.
 Tallinnas läksin 185/60R15 mõõduga ratastega ja siis ütles mulle maanteameti tööline, et need on vale mõõduga rattad, aga suurt numbrit asjast ei teinud. Hoiatas lihtsalt, et ei pruugi ülevaatuselt läbi saada, kuna lubatud on ainult 205/55R15. Peale mind läks üks golf 2 regimistreerimiseelsele, millel olid rattad liiga suured all. Soovitati esindusest hankida tõend, et golfile on ka 15" velgesid paigaldatud, ülevaatuse jaoks. Igal juhul numbrid sai ka see vend ette. Minu auto ülevaatamisel vaadati veel mootorikäppasid ja mida kõike veel taskulambiga. Teine töötaja tuli ka veel kõrvale vaatama ja kommenteeris, et kõik jumala õige ju, kuigi sauel saadeti p***e. Ja muide see sama kukk, kes mind Sauel koinis, oli ka Tallinnas tööl sel päeval. Palusin taara abi, et selle jobu otsa ei satuks, kui minu number kutsuti.


Tundub, et lotomänguga tegu.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Täielik debiilsus see jah, soovitati veel tagant järgi, et kui um kirjutab mulle "tõendi" , et ka need rehvid sobivad siis tohib olla, küsisin ka um-ist selle kohta, sealt õeldi, et nemad peavad tehasest vms pärima seda hakkama seega sellest esialgu loobusin kuna arvasin, et rattaid leiab kiiremini. Tuleb välja, et ei leia :D. originaal bbs all ka veel, on ikka viitsimist koinida.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Nendega ei mängi välja jah kahjuks.

 

@eix22 mul seal uksevahel need samad kaks mõõtu ongi ja neid nad nõuavadgi kui pole juba eelnevalt passis muudadusi selle kohta.

 

Homme lähen proovin 185/65 r14, ehk mängib välja, natuke kitsam rehv ei tohiks ju nüüd nii suur patt olla :)

Muudetud , muutis TonT
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 nädalat hiljem...

Kusjuures isegi alles nüüd märkasin :D, huvitav, et ma talle küll ei maininud eraldi, et see ja seess kirja saaks, palusin vaid üv ülekanda kuna reg eelses kontrollis üv ed akti ei lisatud millegi pärast, õnneks oli mõistlik tädi letitaga, tõin jooksuga üv paberi autost ja sai seegi peale. Lõpp hea kõik hea. Nüüd on ainult üle 14" plekid 195/65 r14 suvekatega.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus