Hüppa postitusse

Autokerede keevitusteenus Jõgeval.


MargusRaska

Soovitatud postitused

  • 1 kuu hiljem...
  • 4 nädalat hiljem...
2018-4-16 kell 15:23, longero ütles:

Soovitan Margust igati. Väga abivalmis, vastutulelik ja asjatundja inimene, kes teie rullid korda teeb, kui ise jõud üle ei käi (nagu minul). Annab ka head back-end nõu hiljem :D

Kiidan samuti Margust, sai talvel üks e30 sugemetega "Kollane" tehtud. Mõned pildid leiab siit: http://www.bmwclassic.ee/galerii/v/uuemad_klassikud/dakargleib/keretood/

Olen igati rahul ja kinnitan eelkõneleja sõnu, parimat! 

Muudetud , muutis sass
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 kuud hiljem...

ma  arvan,et sellised asjad olid siis tehtud kui ,Margus seda tööd ei teinud, ei omanud kogemust ja teadmisi, keegi meist pole sündinud meister. Praegu vaadates tööd mis ta teinud on siis areng on ju korralik :)

Mul kuldsel eismene tiivakaartevahetus ja auto värvimine oli ka suures osas pahtlist, mittekül lsellises koguses aga siiski, järgmine kordolin juba tunduvalt targem :) enam ei kuku pahtel tagant kaartepealt ära.

 

Muudetud , muutis Toivoku
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Poolteistaastat tagasi oli Margusel veel raskusi täpsuse ja asjade õigele kohale keevitamisega. Mul omal oli hulgim probleeme, et lisatavad detailid keevitatud kohtadega istuma saada. Keevituse kui protsessi enda kvaliteet oli üsnagi hea. Eks õpib muidugi töö käigus.

BMW clubi foorumis Taytzi mure, et küljekarbid vett täis ei ole üllatus, kui minu autolgi keevitati karp umbselt kinni ja katuseluugi äravool sinna sisse jookseb.

BMW clubist pildid eemaldatud?

Muudetud , muutis Aaro
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

ega noh tihtipeale  mingid b detaili ongi veidike raskem õigele kohale panna. kasvõi enda subaru, kus tiivajoon kaar kõik istus, aga bensupaagi ümbrusega oli jama, sest seeoli valestivälja lõigatud, tuli ise teha , ei saanud küll ideaalne, aga mida seal 250 eurisele autole paremat ikka tahta :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

B osaga töötamine on muidugi ettevõtmine ja siin ma ei pidanudki vajalikuks midagi mainida. Pigem just see, et tükk mille ta ise taastas oli valesti kohale istutatud. Tükk kena, keevitus kena aga kui ei sinna külge enam teised asjad ei istu on natuke halvasti. Valesti on lihtsalt märgitud ja mõõdetud. Või hooletus, et ei jälgita defektse koha taastamist paraleelis olevalt tervelt detaililt, nii tuli mul üks esitiib õhu ja armastusega alt karbi külge kinnitada, kuna serv kuhu kruvi keerata oli 5cm varem maha lõigatud.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Molu pole ju eriline sõimusõna😀 Ära võta hinge.

On siis lihtsalt vaja teiste üritustele vett peale tõmmata? 

Kõik areneb iga päevaga,sama ka siin. Üks mis kindel,et neid tagumisi tiiva rem. komplekte ei tohi ülevalt poolt valtsi külge sobitada,sest valtsi madalam,kui tehase omal ja kumerus ka puudub. Vitsad olen saanud nendega ja rohkem nii ei tee. Enda omal pidi spetsialist need välja spottima ja suurema pahtelduse ära tegema. Sellepärast sellest pilte polegi. Nüüd selgus,et tehti tõepoolest "suur pahteldus" ja spottimist ei ole üldse näha. Loomulikult olen/olin viimistluse osas täielik võhikule ja kasutasin selleks materjale mis keegi soovitas. Juba ammu ma ühtegi Katuse äravoolu karpi sisse ei jäta ja paljud kaitsevahendeid kvaliteetsed. Kasutan würthi ja cobrat.

Teema võib nüüd vist kustutada,sest vaevalt,et seļline reklaam mulle rohkem leiba lauale toob.

Edu teile!

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

59 minutit tagasi, Tiit ütles:

Ära nüüd pikalt mossita aga autoteemas oli ju kõik sul ilus ja lilleline, kui sa teda ehitasid- keevitus-keevitus ja ühtäkki oli värv peal.

 

Automüügi kuulutustes arvavad kõik müüjad, et "omale ehitatud" on samahea kui tehasest või veel parem.

Omale teed, siis paljudes kohtades pigistada just silma kinni,et mind see ei häiri jne. Teistele üritad ikka paremini teha

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Endiselt, minul sujus  Margusega väga hästi. Sain pidevalt pilte tehtud tööst mis on tänapäev  väga lihtsaks tehtud.

Tegu igati asjaliku, mõistliku ja vastutuleliku tegijaga, mina pole talle sugulane, naaber ega  väimees vms,lähtun puhtalt oma kogemusest.

Kes tausta ei tea ,siis see sinine pole ju Marguse tellimustöö .

Parimat!

Muudetud , muutis sass
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ma soovitan ka ikka edasi teha , ei ole siin hullu midagi .

Mäletan veel ühe mehe esimest keevitustööd , mis oli konkreetselt lip-lipi peal oma auto kere keevitades .

Tänaseks on mees kõva tegija ja ilmselt küsib ka kõva raha , aga see auto vist valmis ei saanudki ja jäi ka edasi müümata .

Lase modedel s*tt ära kustutada ja elu läheb edasi !

Need kes halada tahavad las teevad seda kusagil mujal edasi .

Muudetud , muutis ryan
  • Meeldib 2
  • Aitäh 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Loll pole see kes müüb vaid loll on see kes ostab. Eeldan et laoti korralik kogus pappi ka alla ja siis ei vaadatud autot hoolikalt üle- omad vitsad peksavad. Aga vahetpole, antireklaam on ka reklaam, ma ei põeks. ( Ei ole samuti ei sugulane ega pole ka rääkinud antud mehega)

  • Aitäh 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ei saa aru nende postituste kustutamisest. Miks need ka bmwfoorumist kadusid? Kedagi isegi otseselt ei süüdistatud ju seal teemas? Ning kui arvate ja kardate mingit maine langemist, siis sellist teenust otsiv klient teeb igal juhul enne kõva eeltööd ja "taustakontrolli" teenuse pakkujale, mille käigus suudab vast ise selgusele jõuda, kas on hea või mitte. Selline väike postitus igaljuhul kellelegi vett peale küll ei tõmba. Shit happens igal pool. Kuskil mainekas töökojas juhtub midagi - no mis siis, elu läheb edasi. Ei pea ju kohe ilget tsensuuri peale tõmbama ja postitusi muutma/kustutama hakkama. 

Muudetud , muutis Max.
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 nädalat hiljem...
12.12.2018 kell 14:36, MargusRaska ütles:

Oi oi....äge reklaam. Võin vist pillid kotti panna. See mu esimene aastatetagune töö ja omale tehtud. Pole selle üle kuigi uhke,aga see nüüd siia teemasse tõsta??? Peab ikka suur M olema.

 Kindalaeka panin tõesti ehitusnurkadega külge,sest alles peale viimistlust avastasin,et ära kaotatud akukoht on ka ühtlasi kindalaeka kinnituskoht.

Vigadest õpime ja viimased asjad mis minu grillilt on tulnud,ei vaja enam kindlast sellist pahtlikihti ka ilma spottimata.

Ja kindlasti on enamus siin virisejatest ise kahe vasaku käega,või mis veel hullem,pöidlatega ,mis kasvavad peopesast välja😀

 

Häid pühi!

Ärge roojake teiste asjadesse! Eriti veel kui olen asjaosalitega pm. rahu juba teinud.

Muudetud , muutis MargusRaska
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus