Hüppa postitusse
  • 0

Tulede regulaator (Ohtlik viga ÜV`l?)


Laurit

Küsimus

Ülevaatusel märgiti ohtlikuks veaks, et tulede regulaator ei tööta. Lugesin eelnevaid teemasid selle seadeldise kohta, ja tundub, et juba eos mõttetu üritus selle parandamine.

Kas tõesti ei piisa lihtsalt tulede manuaalselt paika reguleerimisest? Oskate ehk soovitada mingeid häid retro-fit kit`e, millega seda asendada?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 7 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Kui see on sul küljes ja ei tööta siis on viga, võid süsteemi eemaldada ja panna tavalised reguleerkruvid ja tüüblid- Um või h2.ee tellida, võimalik, et kusagilt saab veel. Nupu pead ka ära kaotama salongist.

Neid mootoreid on palju mida saab kasutada, 34 väiksem variant oli üks võimalikest. Tuleraamid peavad jääma ikka e30 omad.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kas see ei või probleemiks osutuda, et praegu ÜV protokollis juba kirjas, et ei tööta reguleerimine? Muidu oleks hea lihtne lahendus küll

 

Keerati seekord mõnuga, heitgaasid olid paigas ja jäid lubatud piiridesse, kuid kirjutati ikkagi ohtlik viga - summuti lekib. Käisin ka auto all vaatamas, no häälest ei kuule ja sõrmega on tunda...

Muudetud , muutis Tiit
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Teine inimene,kel selline probleem vist, mõned kuud tagasi uuris üks inimene PS kuidas seda korda teha jne.

Lihtsam viis roolialune kate ära vahetada. tulesi saab nendest regulaatoritest ka käsitsi reguleerida. Reaalselt ei saaks pooled e30`d ülevaatuselt läbi siis, sest ühelgi ei tööta need. Kuskil netilehel pakuti 100e eest b osa regullkitti, aga ilmselt lihtsam ja töökindlam oleks elektriliseks teha.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Mis puudutab sumpsi, siis tee korda lihtsalt, selle vastu ÜV punkti vahetamine ei aita. Kui lekib, siis heitgaaside mõõtmine paigast ära ja sellepärast "keeratigi".

Sa muidu ise laseksid läbi kõik, kui kõrvaga veel ei kuule, aga näpuga tunned? Võta asja nii, et praegu saad veel ilmselt punktiga kinni keevitada, aga kui kõrvaga juba kuuled, siis on torul jupp välja ja uue panek ja paika ajamine paras töö (=raha).

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus