Hüppa postitusse

E30 Kardisõidu etapp


Margo

Toimumise aeg  

11 kasutajat on hääletanud

  1. 1. Mis aeg sobib?



Soovitatud postitused

Õismäe variandil oleksi selle nö GP variandi võtnud, muidu mõttetu aega töristada. Aravetel muidu ööbimisvõimalus olemas küll. Kui sellised ilmad edasi kestavad, siis saad telkida ka :D

Otsustame nüüd ära koha ja päeva, siis saan edasi planeerida. Kui öeldi, et Aravetel GP-d teha ei saa, siis pakuks välja teha Õismäel üks korralik omavaheline võistlus kasvõi peale tööpäeva või siis nädalavahetusel. Paneks küsitluse üles, mis päeval kellelegi sobib, kõik tulijad - valige kuupäev välja. Saab ka mitu varianti valida, ehk klikkige need päevad, mis teile sobivad.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Aravetel võtaks mitte hobika vaid võistluskardi, sellel on 30hp vs 9hp Õismäel, lisaks on see vähemalt 2x kergem, pole mingit raami ja jama ümber. Seetõttu meesmehe vastu sellega otseselt sõita ei tahakski sest kui vastu läheb on tükkideks. Aega mõõdetakse ikkagi, ehk omavaheline võistlusmoment on olemas !

 

Esimest korda käisime sõitsime kõik 1x välja, siis tekkis n-ö austus asja vastu :D Hobikaga isegi võistlus paras pläristamine ja paraolümpia selle kõrvalt.

 

Kes pole proovinud soovitan kindlasti !

 

 

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

https://www.facebook.com/aravetevabaajakeskus/

 

 

Üleskutse kõigile adrenaliinihulludele! 1f4a8.png? 1f3c1.png?
Aravete Kardi- ja Vabajakeskus korraldab 24.09.2016 suure firmade vahelise kestvussõidu Aravete Cup 2016 ja registreerumine sellele on nüüd alanud!

Hommikused treeningud, 2 x 1h tund sõitu, vahevõistlused, 6-liikmelised võistkonnad, kiired 22hj´sed Sodi kardid ja vinged auhinnad! :) 1f3c6.png?

Meelelahutuseks krosskardid, supermoto, tudengivormel ja väikeste mõõduvõtt pitbike´idel. Õhtul hoiab tuju üleval retro-disco.

Ootame kõiki huvilisi oma meeskondi registreeruma!

Lisainfo ja võistlustejuhendi saab, kui kirjutate meile: info@aravetekardikeskus.ee
#aravetecup #sodikart #teamwork

Tundub et variant "täna helistada" ja homme kohale tulla ei lähe läbi. Popp koht

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus