Hüppa postitusse
  • 0

Katuseluuk kupeel


kaupz

Küsimus

Tere

 

Kas keegi oskab või teab kedagi kes suudab teostada pildil olevast katuse luugist katuse luugi, mis käib täitsa lahti(kas elektriliselt või vändaga) ning nurk ylesse lahti?(võib vajada lõikamist ning uusi detaile).

Autol on kellegi poolt ise ehitatud katuseluuk, mis avaneb ainult nurk ülesse lahti ning laseb vett läbi.

 

14001917_1072141586172404_104820597_o.jpg

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 13 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Katuseluugi raami koos mehanismidega saab punktidest lahti puurida, mul üks selline komplekt pakkuda, sinna juurde oleks vaja ka vähemalt juppi katust koos luugiservaga, mis olemasoleva katusega kokku sobitada, teoreetiliselt peaks kereliimiga olema see teostatav. Kui see luugiserv liimida sissepoole ja katuseäär lõigata sellega tasa, peaks päris viisakas jääma- katuseluugi saab ju ülespoole reguleerida kinnitustest originaal katusega ühele joonele.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kas see variant pole kaalumisel olnud, et otsid omale luugita katuse ja teed plekivahetuse? Edaspidine elu lihtsam, kui pole vee äravoole, mädanevat luuki, tihendeid, trosse jne. Kaaluvõit ka midagi, eks. Enda masinal küll nii radikaalset sammu ei tee kuna tehasest paigaldatud aga luugita e30 on minumeelest ihaldusväärsem.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus