Hüppa postitusse

E30 kokkutulek Poolas 26.08-28.08.16


m20b20

Soovitatud postitused

2000 km keskmine kulu 8 sajale siis tuleb ligikaudu 200€ kütusele. 10€ auto+5€ inimene alale pääs. 1 öö hotellis on 2 inimesele koos hommikusöögiga 15-35€ (pole veel bookinud aga uuel nädalal teeb ära). Muud kulud on kõik oma kulud. Toit ja söömas käimine Poolas on soodsam kui Eestis. Eks see minek on ka nii et arvestame kõigi võimalustega. Mitmekesi autos saab kulud jagada.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Järgmise nädala Neljapäeva hommikul juba stardime. Meil on bookitud hotell 40km enne Varssavit hinnaga ~17-18€ nägu, 16 inimesele ja 7 tuba. 

Hetke seisuga minemas:

•Leks

•m20b20

•RaidoM

•GTA

•kurikristjan

•Grimes(muudetud: sai registreeritud)

On veel vabu kohti hotelli bookingus ja saame juurde tekitada ka. Kui on soov tulla, aga finants ei võimalda, siis on võimalik siin otsida reisikaaslast!

Täpsem info stardi ajast jne nädalalõpus, uue alguses.

 

Muudetud , muutis m20b20
  • Meeldib 2
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

174 registreerunut k.a. meie ekipaaž 6 autoga :D

Siin kõik reganud autod.

https://m.facebook.com/e30meeting/photos/?tab=album&album_id=1255379481147348

Kuna olen venitanud hotelli bronni muutmisega siis 2 tuba ja 5 voodikohta vabad veel. Kes tahab tulla anna hommikuks teada. Üritus kämpingus järve ääres, lubatakse päikesepaistet ja kuni 30c sooja kõik päevad!!

Tallinna poisid stardivad orjenteeruvalt Neljapäeva hommikul 5:30 Laagri Statoilist ja Valga üksiküritaja 7 Valga Statoilist :D

Muudetud , muutis m20b20
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Tere.

Oleme nüüd kodus tagasi, need kes ei tulnud peavad nüüd küll kahetsema :D

Minul tuli 2000km nagu ma ka kirjutasin ja kõik sujus hästi.

Seltskond oli suurepärane, ilm oli super, tehnika kestis, autod väga ilusad ja meid võeti väga hästi vastu.

Kohapeal nägime väga eritüüpi masinaid. Oli nii originaalseid kui ka maitsekalt tuunitud autosid .

Meie saime väga suurt tähelepanu seal ka oma autodega. Levinum swap minu arust oli v8 neil.

GTA perest loodame ja ootame pildikraami :)

Sai ka üks auhind nopitud erilise auto kategoorias :)

Aga selle seltskonnaga võin uuesti minna kuhu iganes. Olite väga muhedad kamraadid!

 

20160827_153852.jpg

20160827_131529.jpg

20160827_131311.jpg

20160827_125531.jpg

  • Meeldib 6
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Minu ekipaaž ka tagasi õnnelikult. Minul tuli kokku 2350 km. Masin kestis, jõudu oli, installitud 3 päeva enne tripi Püsikiirusehoidja toimis. Püsikiiruse hoidjale kulutatud raha oli viimase aja kõige kasulikumalt kulutatud raha. See on lihtsalt mega vajalik ja kasulik asi. Ainuke viga mis esines koju jõudes, oli läbipõlenud uduka pirn.

Tagasiteed sõitisin üksinda, küte raha läks umbes 215 oirot, umbes nagu plaanisin. 

Pilte ei teinud, sest teadisn, et meie pundist ja ka poolakad tegid neid tuhandekaupa. Tuleb lihtsalt äraoodata kuna neid töödeldakse ja üless pannakse.

 

Natukene üritusest ja kohast: 

Korraldamine ja idee oli väga hea. Kohe väravas toimus registreerimine, kus jagati autodele kleepse, kaelapaelu suure nime sildiga (kõikidele ekipaažis olevatele isikutele), ja mis eriti meeldisid olid külmkapide magnetid. Kõik need meened olid kaetud meetingu "logoga" ja kirjadega. Väga 5- meened külmkapil tuletavad seda asja kaua meelde. 

 

Kohapeal oli live DJ, kõllidest tuli uusi ja vanu hitte, kohapeal oli toitlustus variant (supp, burgerid, praed, friikad, joogid jne) Ja, see pole väga tervislik toit, aga siiski väga meeldiv. Ei pidanud koguaeg muretsema kust saaks kõhtu täiendada. Vaadiõlle oli 5 kohaliku ehk 1,20 euri :D pole paha, külm ja pehme.

 

Koht on hea, rand, järv, palju liikumis, telgi ja parkimis ruumi. Dušš soojaveega, ainuke asi mis ei meeldinud  olid tualetid, puhtust eriti polnud, seepi polnud, paberit mina pole näinud, kuigi pidavad korraks olema. Aga need suht väiksed mured minuarust, sellise rahvamassi jaoks hindaks seda asja tugeva 4 peale.

 

Mina olen 100% rahul ettevõetud tripist, seltskonnast, meeleolust. Järgmine aasta olen 99% tulija, mida ka teile soovitan plaanida! 

 

Ja loomulikult osalejad ja autod:  

Masinate tase on seal suht kõrgel, on olemas siga ilusaid variante. Mina pilte ei teinud, vä 1, millega võibolla saaks iseloomustada nende inimeste armastuse E30 vastu: 

 

6bb04fa06c47.jpg

 

3bq.png

 

  • Meeldib 7
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sõit oli vägev, ilmad superilusad, inimesed toredad, hinnad poodides ja mujal odavamad või samad mis Eestis :D Leks võttis korraldusliku poole kokku väga hästi. :P Loomulikult järv, rand, palju ilusaid autosid, ööbimine hotellis enne üritust, kõik on veel kaua meeles. Ideaalne puhkus minusugusele :) Kodus olles on nüüd raske nähtut paari lausega või mõnekümne pildiga edasi anda, tuleb ikka ise kohale minna ja kogeda :D

 

Pilte leiab siit: http://www.snap.ee/user/DaisiS/album/poola_e30_2016

 

Tagasiteed alustasime ühiselt, enne Mariampolet Leedus võtsime kõrvalsuuna ja avastasime päevakese veel Leedut ja Lätit ka, pikendasime ettevõetud trippi veidi :) Kokku 2449km.

  • Meeldib 2
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus