Hüppa postitusse

M: Tagumised madaldusvedrud


MarkusV

Soovitatud postitused

Müüa väga vähe kasutatud tagumised madaldusvedrud koos alla käivate flantsidega, millest annab kõrgust reguleerida.

Täpsemat toote nime ei oska öelda, üritan uurida müüja käest. Sain aru, et vedrud tulid ladu24.ee valikust.

Minu käest küsiti nende eest 70€, 40€ võiks nad praegu väärt olla.

 

Edit: Müüja ütles, et need on JOMi Blueline madaldussarja tagumised vedrud.

 

Asuvad Harjumaal.

IMG_1180.JPG

IMG_1181.JPG

Muudetud , muutis mote
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 nädalat hiljem...

Lihtsalt räpane ja küljepeal on mingi läikiv kleeps, mis on hakanud lahti tulema ja tekitab mulje, et mingi hull alumiiniumi laast on lahti.

Kriime on aga kasutamist need küll ei sega. Lisan ka vähe parema pildi asjadest, kus nende olukord planeedil Maa on vähemalt puhtuse osas kõvasti paranenud.

photo.JPG

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Leks saab äkki pildi panna palju madaldavad... mul hetkel H&R sinised taga (35 kuni 40mm) aga tahaks 20mm alla tulla veel... kas nende JOMidest tuleb veel alla tekkis küsimis... kui saaks nendega madalamaks siis võtaks ära..

20160501_145858.jpg

20160501_145911.jpg

Muudetud , muutis Puna
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Googli jutujärgi ei pidanud need Jomid väga madalaks tulema tagant... mulle neist ilmselt kasu poleks siis kahjuks... pean siis kuskilt 50kuni60mm madaldusvedrud taha saama kui tahan et esiosaga sama madalaks auto jääks... või siis kaks segukotti pagassi viskama :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ise kahjuks ei taibanud pilti teha kui need autol all olid. Paigaldatud sai need selle pärast, et ix-ile oli vaja tagumisi vedrusid. Remondikohas, kus ma käisin, spetsialistid arvasid, et need JOM-id sobivad ja saab sobivale kõrgusele reguleerida. Originaali teed ei läinud, sest jutu järgi saavat originaale ainult läbi tehase tellimuse. Reaalsus oli see, et isegi kõige kõrgemas asendis olid JOM-id minu auto jaoks liiga madalad. Hiljem uurisin ise veidi originaalvedrude kohta, selgus, et H2-st võta neid palju kulub ja tulevad 5 päevaga kohale. Seega saigi need muretsetud ja nii need JOM-id üle jäid. Mulle tundub, et väheses madaldamises neid vedrusid küll süüdistada ei saa aga see on subjektiivne arvamus, mis ühele madal, see teisele kõrge.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus