Hüppa postitusse

Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016


m20b20

Soovitatud postitused

  • 1 kuu hiljem...
  • 1 kuu hiljem...
11.9.2016 kell 12:38, TrvP ütles:

Ajou rahvas, kruiisides seal suvekal oli GoPro'sid, drooni jm kaameraid näha, mis oletatavasti jäädvustasid liikuvat pilti. Kas keegi on miskit kokku ka miksinud või on plaanis? Siis hea kunagi vanamehena noortele rääkida ja näidata: "Omal ajal krt oli selliseid vanu bemareid meil kokkutulekul üle 50 ja uskuge või mitte, ükski ei olnud liisingus". :BMW:

 

Mis seis selle videoga on?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Antud "kitsa kommuuni" suvine kokkutulek oli sel aastal suurem, kui EKBK v EBK oma, kuhu BTW ka e30 kuulub.

 

Meie mehed siit on mitmed käinud ka välisriikide kokkutulekutel ja sel aastal oleks oodata ka sealt külalisi oma autodega. Lisaks sellele, et väga paljud ei käi siin foorumis on reklaami vaja, et näidata, mis meil siin üldse toimub ja miks tasub selle pärast näiteks 1000km maha sõita !!  

 

Kes tuleb see tuleb loogika järgi oleks see üritus ammu välja surnud, siinkohal on korraldajad igal aastal oma aega ja vaeva täiesti omast vabast tahtest selle toimumisse ka järjest rohkem panustanud, ning teevad seda ka sel aastal veelgi rohkem, kui 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muudetud , muutis oo7
  • Meeldib 6
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

@Johann107 Kui materjalid sulle sheerida, mis arvad, kaua see võtaks, et miskit kokku monteerida? Materjale vist 4h jagu? Arvan, et kui saaks ühe 5-7 min klipi, oleks hää teistele see vastu panna (pean silmas lätakaid, somme, poolakaid jne) :memeSoMuchWin:

 

@oo7 Kui asja nii suureks ajada (loe: üle 50 auto), siis tuleks hakata filtreerima, st inimestel hakkavad tekkima kõrgemad ootused + oleks vaja kõik ära mahutada jne. Ise olen 2x käinud ja pole kordagi kahetsenud + arvestades, et rullist ei loobu, saab neid kordasid veel ja veel olema. Aga kui soovime, et nt ka e30 m3-d end kohale veaks, siis tuleks üritust veelgi upgrade'ida. Ja siis hakkavad üritused maksma jne. 

Muudetud , muutis TrvP
  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 1 kuu hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • 2 kuud hiljem...
12 tundi tagasi, krislinB ütles:

Kunagi võiks väheke teise Eesti nurka kolida, Lõuna osariikides hakkab ära tüütama 😁😁

Otsisime ja uurisime kohti juba eelmine aasta aga väga väga vähe kohti on sellised,kus mahuksid autod samale alale,kus on inimesed ja oleks tasuta või soodsa hinnaga. Seepärast on ka siiani Oore valituks osutunud.

Aga kui on häid pakkumisi,kuulame ära ja uurime tulevaks aastaks 😉

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus