Hüppa postitusse

Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016


m20b20

Soovitatud postitused

  • 1 kuu hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...

Rohkematega pigem see probleem, et rahval pole aega ja siis tuleks liiga vähe neid. Juba kohalike nn hängide põhjal on see tugevalt tunda andnud. See juuli teise nv teema end päris hästi tõestanud, endal ja tutvusringkonnal kõigil selle järgi suvepuhkused valitud jne. :)

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Tere, tere. Jäänud on veidi vähem kui 2 nädalat.

Uuendasin esimeses postis kontaktisikuid kes organiseerivad kolonni kohale Pärnust, Tallinnast ja Tartust. Kõik kes soovivad liituda nendega või on küsimusi siis kirjutage/helistage neile julgelt. 

Kaido täna ütles et puud on valmis ja ootavad. Kassuga üritan telgi osas kokkuleppele saada ja ilmaennustus gismeteo.ru poolt ka ei tundu hetkel halb.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

27.6.2016 kell 11:16, m20b20 ütles:

Pole väga korraldajaid. 

Seda klapitamist teiste üritustega äärmiselt keeruline teha, kuna terve suvi on erinevaid üritusi täis.

Kindlasti võib üritusele ka tulla õhtul :)


Korraldamine on lihtne,kui inimesed ennast kokku võtaks ja reaalselt kohale tuleks .Aga suvel teiste üritustega klapitada on tõesti keeruline. Muidu oleks päris kift,kui näiteks oleks 2 üritust kevad/suvi/sügis vahemikus , üks Lõuna-Eestis ja teine Põhja-Eestis vms

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kuna Kert mu juba tanki pani, siis tahaks ka teada palju Tallinnast tulijaid on. Iga üks võiks oma nime siia kirjutada ja taha kust linnast tuleb. Kert äkki koondab selle listi siis esimesse postitusse kokku, või mis.

Muudetud , muutis Airi L
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kui ma liiduajal kunagi ammu Tallinna rivi Valka orgunnisin siis pidas kõik paika. Aga no mida mina ka tean :D Mõni vend jõudis aint hiljem kohale nii, et 9.30-10.00 kogunemine väga ei tööta. Reaalis on poole kümnest kuni poole üheteistkümneni umbes :) 

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Elva ja ümbruskonna rahvas kes päris Tartu sõita ei soovi, siis mini kogunemine on ka Waide motelli juures Elva külje all. Lisainfo privas või 53 86 1487

Kuna Tartu rahvas koguneb 12:15 paiku, siis me võiksime hiljemalt 12:30 kohal olla (eks paljud ka juba varem kohal ja jutustamas).

Täpsemalt pargiksime Waide motellist üle maantee, sinna äärde kust pöörab Rannu peale, täpselt nagu eelmine aasta. :)

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus