Hüppa postitusse
  • 0

FL 125kw vs PRE 126kw juhtmestik


SOL

Küsimus

Sellele küsimusele on 7 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Vahetasin jupid ringi ja panin facelifti juhtmestiku peal jooksma hoopis asja(vaja vahetada ainult vända esimene ratas, õlirõhuandur, õlitasemeandur ja sisselaske panin ka FL oma).
Keegi võiks ikkagi vastata ära, mis pin'idest tuleb juhtmed vedada siis, et prefl juhtmestik fl peal jooksma hakkaks. 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Faceliftil on ju katiga variant ja lambdaga juhtimine, see pole enam see, mis vanatüübi oma. Pead lambda panema ja sada muud asja ka erinevad. Ei ole ju raske need 3 otsa vedada, kui juba seda teed mindud, terve nett on infot täis, kasvõi siinsamas õpetused teadmiseks teemas pistikute tähendused olemas.Ühele otsale pluss peale ,oleks pill juba käinud :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Lugesin just netist, et preface mootorile motronic 1.3 panna on kõige ideaalsem m20b25 mida saada, sest jääb pre mootori kõrge surveaste ja fl mootori juhtimise "sujuvus". Pükstel lambda küljes. Paari minuti töö see juhtmestiku ümberlappimine niikuinii :)

Muudetud , muutis SOL
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Olen täheldanud, et just kõik vanemaotsa mootorid töötavad palju paremini ja sujuvamalt, kui fl omad või mingid kokku tehtud kombod. Eks katseta ära, anna siingi teada , kuidas toimib.

Oled muidu kindel, et vanema malli mootor sul? Lõpuotsa prel on nn facelifti mootor peal juba ja arvatakse ikka ,et tegu 126 kilovatise asjaga. Juhtmestiku vahetus korralikult vähemalt paar tundi, isegi lihtsalt peale visates ei oleks kuidagi võimalik kahe minutiga, aga see selleks :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

FL juhtmestikuga pääsed kasti anduritest ennekõike. Sujuvuse poolest ei ole vanema motronicuga mingit probleemi ja käib ka motronic 1.3 swapiga ok. 126kw vs 125kw mineku mõttes on rohkem kosmeetiline vahe tehnilises passis ja omaniku peas. Kui ükskõik milline komplekt ei käi normaalselt, siis pole asi 99.9% juhtudest ajus ja veel vähem aju põlvkonnas.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus