Hüppa postitusse

m:e30 318 touring


---ardo---

Soovitatud postitused

Teades antud autot ja viimast PIKAAJALIST omanikku siis tõesti 700€ mille eest? Auto müüdi kahe jooksu velgedega 250 euro eest.Vahepeal taganurgaga laksu pandud(tagatiib kõver ja uksevahe paigast), sisu veelrohkem ära lõhutud,esilisa põlle küljest kadunud, tagatuli puruks, karpideltki viimane pahtel ära kukkunud jne) Kere oli otsas juba ammu ja seal pole miskit parandatud vaid veelrohkem lõhutud, mootoril lambda lahti ühendatud kuna niiske ilmaga ei kannatanud sõita jne. Ainukesed head asjad olid seal aegrelee, tagadiffer(3.25 ülekandega...seegi tglt undas),esipüstakud/amordid ja õõtsad...roolilatt pekkis,bensiinipaak pekkis...Üldiselt ei kommenteeri müügihinda, aga siin on pilli konkreetselt veel lõhutud ja viskame, aga hinda juurde:D...tee juppideks ja ehk saad ostuhinna tagasi isegi. Edukat müüki!

  • Meeldib 2
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 nädalat hiljem...

renx tuled lihtsalt mustama. hinda 750.-ega hinda alla ka ei anna:Dteen siis ise ta tänavalegaalseks ja küsin veelgi rohkem.keegi kunagi müüs kiirhinnaga maha aga ega mina seda tegema ei pea.

auto jõudis minu kätte tõesti  taganurgaga laksugaei ole midagi keerulist sirgeks lasta tõmata!!!

karpide vajavad vahetus olen hullemaid näinud mis tehakse ära.auto on saanud uue mootori peale kui mina selle sain ei liikunud.on saanud 3kuu jooksul kõvasti hoolt minu käest.tõesti tagadiffer 3.25(undas sul ratta laager mis ära vahetasin ja kettastega sild all. sisu veelrohkem ära lõhutu?millest seda järeldad et juhi ukse polster maas.või et esi istmed on kulunud.

sinu loogika järgi siis peaks müüma 750eur täiesti korraliku e30.kui sul mõni korras pakkuda on siis ostan ära 750eur(vaata et sa ei pakku roostes kerega ega lõhutud sisuga)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus