Hüppa postitusse

M: seisma jäänud varuosad Tartus


madis23

Soovitatud postitused

Edit: lisasin uusi pilte asjadest mis veel järel on.

Edit 2 : Debiilseid hinnapakkumisi ( ala10-15euri) kogukupatusele pole mõttet teha, hoiame mõlema aega kokku, hinnad teen niigi soodsad. 

 

 

Kuna enam pole plaanis E30 soetada ja garaazi koristusel jäävad ette, sis panen allesjäänud varuosad müüki. Jupid on pärit 86.a 324d ja 90.a 318touringu kyljest. nädalavahetusel lisan veel pilte asjadest mis alles on. Kui midagi huvi pakub sis võite omapoolseid hindu pakkuda, kaua ei hoia enam asju alles, lähevad metalli ja prügimäele. Keegi kes varuosadega tegeleb võib kogu kupatusele oma hinna pakkuda. 

Asjad asuvad Tartust 5km Räpina poole. Kontakti saate 55697409 või ps. 

Pildid asuvad siin: http://album.ee/album/468791/50358039?

Muudetud , muutis madis23
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Varuosa kunnid võiks teha pakkumise kogu kupatusele, kokku ju asju tegelt terve auto kärutäis, ära müüdud asju on vähe. teen pisi listi asjadest mis seal on: diisli käigiukast, 1.8is käigukast, 2x touringu kardaane, touringu juhtmestik, 1.8 esipüstakud, tagavedrud 2tk, touringu pagasniku ja salongi detailid, touringu 3ustplus tagaluuk(pleki osa mäda, aga uksed komplektsed) is väljalakse kolle. ühesõnaga vaadake pilte, asjade kogu on korralik ja tahaks ära müüa köik korraga. 10-20 euriseid pakkumisi ei oota!!!!

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 nädalat hiljem...
2/22/2016 kell 19:56, madis23 ütles:

Väljalaske kolle IS oma jh, hind 15 euri. Esimesed püstakud on väiksemad, 1.8 omad. Sees on täitsa töötavad amordid ja vedrud, aga laagrid on seismisega ära surnud. hind 15euri 2tk  kõlari katteid on veel 1 komplekt alles, hind 5 euri. 

Vabandust, et pole vahepeal ühendust võtnud !

 

VÕTAKS ÄRA NII PÜSTAKUD KUI KÕLARI KATTED ! 

 

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 3 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus