Hüppa postitusse
  • 0

K:salongi radika vahetus


-br0-

Küsimus

kuidas eemaldada salongi radikat, et mis selleks ära peab võtma et radikas kätte saada(kas peab armatuuri täiesti ära võtma)? Kas oleks kuskilt õpetust saada, hea oleks kui piltidega oleks.

võtsin juba enamus asjad lahti aga radikas ei tule pesast välja kuna roolisammas vms jääb ette..ehk oskab keegi aidata mind..

ette tänades

...

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 10 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

need 4 turvapolti hoiavad seda sammast sealt ülevalt kinni ja neid ei anna keerata kuna pead ei ole poldil ja kui neid polte sealt 2ra ei v6ta ei hakka see sammas ka liikuma nii sain mina aru sellest systeemist.Lihtsam on vist sinna ahju see auk sisse lõigata ja radikas välja v6tta ja pärast silikoniga tykk sinna tagasi liimida:D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Mis loll jutt ikka, auk ahju sisse.

Need maha käiatud peadega poldid ei puutu üldse asjasse, loe mu eelmist postitust, mis tuleb lahti võtta ja mida kuidas liigutada. Lisaks veel lahti need all vaheseina küljes olevad poldid, mis sammast hoiavad, seda sa juba tegid nagu aru sain.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus