Hüppa postitusse

O:fl kupeele karbikatted ja katuseluugi


marttin

Soovitatud postitused

  • 2 nädalat hiljem...
5 tundi tagasi, Lauri1 ütles:

mina pakkusin ja panin pildi ka,

kui on ostu huvi siis tel on 569 99266

Pildid panid, sama mille ma ise lisasin lihtsustamaks varuosa müüate vaeva, sina pakutavatest detailidest ei ole aimugi millised üldse välja näevad kuna nendest pilti näinud ei ole.

Põrsast kotis ei osta ja ei viitsi selliste varuosade müüatega enam tegeleda, ennegi samamoodi juppe kohale tulnud ja pärast kas siis lähevad prügikasti või vanaraua hunnikusse, kuna neid lihtsalt ei ole võimalik taastada.

Puutun asjaga päevast päeva kokku.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Aga meie "varuosamüüjad" puutume ka absoluutselt igapäev kokku mõttetute kõvatajatega (ei tembelda kedagi siin teemas kõvatajaks). Number on olemas, saab ju helistada ja asja edasi arutada, ei tundu ju üldse huvi olema sellise reageerimise järgi, mis siin teemas näha. Neid asju pole enam lademetes võtta, et muudkui võtan pakkumisi ja ootan pilte. Igat pakkumist tuleb tõsiselt võtta, kui on tõsine huvi, võid vägahea pakkumise otsa sattuda. igast asjast pilti tahta on ka absurd, nagunii ei saa sa tegelikku seisukorda hinnata ühe üldpildi põhjal.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus