Hüppa postitusse
  • 0

Tööriistad, mis firma jms?


MKool

Küsimus

Tere!

Kuna varsti peaks mõned uued tööriistad soetama ja ei tea millise firma omasid osta, siis küsin siit nõu. Mõtlen siis erinevaid võtmeid, padruneid jms. Mis firma on normaalne, kust normaalne tellida? Ise olen vaatanud autokaubad24 lehelt ja käinud ka tööriista poes vaatamas, kuid ei tea, mis brändi tooteid on mõttekas osta...

 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 14 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Endale ostsin suve alguses Mannesmanni 215 osalise komplekti ja siiamaani olen väga rahul. Sillajuppe vahetanud, autot komplekteerinud jne. Ühe tähiku suutsin ainult katki keerata esimesel päeval aga see oli puhtalt enda süü, sest see polnud õige tööriist suure roostes poldi lahti keeramiseks.

Kodukasutajale peaks paras komplekt olema.

http://www.hansapost.ee/p/mannesmann-215-osaline-tooriista-komplekt-mannesmann/903792983

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Mannesmanni komplekt endal ka olemas ja ilmselt samas klassis nagu teised odavad võtmed ikka. Narred ja muu vähegi liikuv asi juba ammu barankaks keeratud, aga see on tõsisema kasutamise juures normaalne nähtus.   Väike narre lakkas juba uuena töötamast, aga sai garantiiga uue, ning pärast kolmandat vahetasin selle korralikuma vastu välja ja nüüd kestab.

Siiani parim on olnud Rootsist bitlemast ostetud suur komplekt. 5a. jooksul pole midagi suutnud ära lõhkuda.

 

Muus osas igapäevaselt on põhiline würth tavavõtmete mõõdus, tollised ja suuremad padrunikomplektid VATA, ning ei ole väga muret olnud.

 

Padrunikomplekt vali suurim, mida saad, kuna padrunid tavaliselt normaalsed. Narred vahetad lihtsalt ajapikku välja. Samamoodi ka igasugused kruviotsikud jm.

Lehtvõtmeid tasub hoolega valida, kuna odavad on tavaliselt nii pehmed, et keerab kiirelt ümmarguseks.

 

 

 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Mul oli mingi aeg GeeTee oranz kohver ja suur narre kannatas üllatavalt palju ja kaua. Väike narre oli ka tubli. Eemale tuleb igasugustest Quattrogrip jms padrunidisainidest hoida. Jutt on, et avavad ka rikutud mutri- või poldipead. Tegelikkuses rikuvad kõigepealt ise pea ära ja siis ehk avavad. Hetkel endal ka Mannesmanni 215 osa komplekt. Kõik asjad terved. Muidugi suur roll tööriistade elueal on nende kasutamisoskuses, ehk odavamad ei pruugi kohe kindlasti halvemad olla.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Tänan kõigi vastuste eest!

Muidu olemas mul vanad vene võtmed, mis vanaisa jättis, täna puhastasin neid natukene... 

Kunagi sai 1/2" narre ostetud ja 17mm ja 19mm padrunid sellele... Eks vaatan ja proovin erinevaid. Huvi pärst vist tellin neti poest need odavad võtmed ja vaatan, kas kõlbavad või mitte (u 13€ oli 8ne komplekt).

Kui ilmad soojemaks jälle lähevad, on plaanis garaaž kolast tühjaks teha, remont teha ja siis auto sisse ajada ning tööle hakata.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kui vähegi tõsisemalt asja võtta, siis lisaks padrunikomplektile kindlasti soetada ka momentvõti ja seda ka kasutada auto juures. Mitte väga kalleid asju võimalik alla 100 kätte saada. Kasutasin mingi aeg siin kuskilt saadud Würthi toodet, suvel ostsin tutika KS-Toolsi võtme, tegi vist kümnest sajani jõudu (tsikli juures polnud enamasti rohkem vajagi) ja hind oli ka veel kahekohaline. Ütlen ausalt, et 15-eurosed praakisin mõtlemata valikutest välja, nii odavatele vist ei pakuta isegi sertifikaati ega midagi - pole uurinud. KS-i võtmel oli igatahes kaasas.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

See nii ja naa. Kui igapäevaselt oma töös või hobis kasutada, siis kindlasti kvaliteetsed, sest ei jõua muidu kogu aeg poe vahet joosta. Kui vaikselt mõne poldi timmimiseks või lihtsama detaili vahetuseks vaja, kõlbab pmst ka mõni Handymanni kohver. Pole mõtet ju profitööriistu osta, kui üldiselt riiulis seisavad.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus