Hüppa postitusse

M: E30 MÜÜDUD!


joonaskala

Soovitatud postitused

Tere,

Paiskaks müüki ühe e30 pre face, 2.4TD. Kuna endal projekte niipalju ees ja käsil, siis mõtlesin et loobun millestki ja kasutan seda raha teiste ehituseks..

Algselt oli tegu siis vabalthingava 2.4D mootoriga isendiga, kuna see absoluutselt edasi ei mõistnud liikuda, tõin kähku ühe 2.4TD mootori. Mootoril sai tehtud täielik remont, kaan käis tegemises, kus läksid uued klapijuhtpuksid, uued klapid, uued klapipesad, kaan lihvitud ja survestatud, muidugi uuedd tihendid ka. Peal tuttuued pihustid (mitte ainult otsad vaid tervenisti uued pihustid), pump on mehaaniline, mis samamoodi käis taastamises ja remondis. Filtrid ja õlid on kõik uued, sees smoke seeria turborõhukell, hetkel sõidab 1.3 bari peal ja küte peale keeratud. Küljes 1 massiline bensuka kerge hooratas. Käib väga erksalt ja hästi edasi. Mootori poole pealt 5+

Sillad on vaiksed, uued õõtsad ees, amordid uued (päris jäigad), kogu pikk sumps on uus, pidurid said mingiaeg uuenduse, tagasillas 3.64 ülekandega differ. Kõik töötab nii nagu peab ja kuskilt ei kolise ega logise.
Kere poole pealt pole väga rõõmustada, on siinseal roostet, keegi on kunagi karpe vahetanud aga mitte väga hästi seda teinud, mingeid pahteldustöid tehtud kellegipoolt jne. Kindlasti kannatab teha ilusaks, aga prillikas ta ei ole. Muidugi mis on haruldane et ta on sedaan, pre face ja ilma katuseluugita variant! Stanged on kroom mis ka täitsa enamvähem olukorras.
Sisu on räbal, istmekatted peal! Mingi makk on sees, kõlarid kõik mängivad, saab ka tümpsu natuke kuulata. Õli ei söö, mingit probleemi pole.

Velgedeks on kas siis laia randiga 16" borbetid(erilaiused) või siis 15" originaal bmw melberi kärjed, randiga. Seda saab otsustada ja hinnas rääkida, kumbad alla jäävad.

Iseenesest on olemas veel 2 2.4TD mootorit, kmpl. Igasugu juppe mootorile, ka ümber keevitatud 2.4TD sisselaskekolle Intercooleri jaoks, et lõdvikud paremini jookseks.

Hind 1300.- Oleneb mis ja kuipalju kaasa tuleb, ja kui hästi keegi rääkida oskab!

Kui kellegil huvi, tel 53732877 
Joonas
Või kiri PS
 

Muudetud , muutis joonaskala
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus