Hüppa postitusse

Paljud teist sõidavad talvel rullidega?


lepa

Soovitatud postitused

kes sõidab aastaringselt?

küsin kuna plaanis see talv ise ka sõita, eelmine talv seisis.

minuarust ongi see parim masin talvel sõiduks kui veel LSD ka alla on, ekstreemsema sõidu jaoks, talvel libedaga on jõudu küllaga aga suvel jääb ikka väheks, stocist :lol:

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

ma vist liigutan enda oma ka talvel. Said moto toimima ilusti?

kahjuks pole saanud, auto on seisnud nüüd pea kuu aega kuna kindlustus oli läbi aga kiusatus tuli peale ja tekin pooleks aastaks ära, nüüd hakkan jälle siis viga otsima, vahetusse läheb vändaandur vaatame mis teeb ;)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

diisel sai ostetud igapäeva sõitudeks,sipa kahju on kuna kere on suht heas korras ning punane värv boonuseks,kuid antud hinna klassis oli mul raske mõelda end mõne muu auto rooli kui bmw.

e36 ei meeldi ning e34 on kulukas pidada,e30 on suht odav pidada ning näeb hea välja kuid nätuke väike,aga lihtne loogika ütleb et kui e30 jääb väikseks siis on vaja osta veel üks e30,pealegist oled uskumatult populaarne linnapildis :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

ei ole talvel sõitnud ja see talv ei ole ka olnud plaanis, kuna on rulliga tõsised plaanid on talv sellega tegelemiseks õige aeg, auto on juba puhkamas praegu küll väljas, kuna garage on täis ja ootab aega millal saab rulli kallal tegutsema hakata.

talveks on golf3

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 1 kuu hiljem...
  • 3 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus