Hüppa postitusse
  • 0

324d mootorivahetus.


Traxz

Küsimus

Kui vahetada 324d ainult mootor, ilma juhtmestiku ja asjadeta 324td mootori vastu, kas siis peab aju ka näppima? Või on lihtsam lihtsalt vahetada mootor ja aju näiteks? Jooksis 2.4d mootor kokku ja tahaks lihtsalt teada, kas saab lihtsalt 324td peale visata ja sõita.

Ettetänades.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 5 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Milleks küsida , kui vastusele kohe vastu hakatakse raiuma?? Need on täiesti erinevad mootorid ja erinevad autod. Kirjutasin ju ,et kui viiese pealt mehaanilise pumbaga vötad, siis viskad lihtsalt vahele, sest seal pole aju. Sellega saad toimiva masina, päriselus on hoopis teised sillad, ülekanded ja sada asja veel.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

324d on üks aju, aga td kaks aju kindalaeka kohal, lisaks veel selle tõttu juhtmestik teine. Difri ülekanded 3,45 vs.3,25, käigukast ka td kangem. Lisaks veel aastakäikude erinevused. Tavadiisel E30 tuli elektrooniline aju alates sügis 1988. Muidu elektrilised pumbad on d ja td samad. Td mootoril on kolvid ja rõngad teised, mis tavadiislil. Aga eks kõike võimalik teha ja kombineerida.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus