Hüppa postitusse

Kustutada


Chulo

Soovitatud postitused

showparts?id=AG71-EUR-03-1992-E30-BMW-31

 

 

Huvitav, kas neil klappidel ka vahe erinevatel E30 aastakäikudel/mootoritel????

Mu 1992 a. 318i Touringu luukerel küljes alles salongiradikas: äkki seal ka selline klapp:rolleyes: Igastahes, kui masin sõitis, siis soojendusega probleeme polnud:memeGrin:

 

Muudetud , muutis madka007
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Niih! Mul see klapp siis selline: tundub küll, nagu Sul vaja. Aga tõsi mis tõsi: ongi klapi vahelt oksiidine vmt.:@ Aga toru selle eest terve:D

Kui arvad, et võiks sobida siiski Sulle, võta ühendust........

Pildid siis

IMGP2068.JPG

IMGP2070.JPG

IMGP2069.JPG

Muudetud , muutis madka007
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Võtsin asja lahti ja ei valgunud seal laili väga midagi. Kogu kurja juur on seal üks O-rõngas mis kuumaga lõpuks kõvaks on läinud. Tuleb lihtslt leida vähe asjakohasemast materjalist (silikoon, EPDM või vitoon) O-rõngas ja korras ta peakski olema.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

No ma räägin sulle, et see klapp on seal kõik olemas ja mittemidagi ära ei pudenenud. Klapp oli jäigalt solenoidi küljes kinni ja polnud üldse seda nägugi nagu see sealt ära käiks. Solenoidi ja korpuse vahel oli o rõngas, see uus sisse ja korras. Homme võin sulle pildid panna kui ei usu. 

http://www.r3vlimited.com/board/showthread.php?t=203038

See küll teise tüübi klapp, aga pilt mis seest avanes oli täpselt samasugune. Pildil on näha ka O-rõngas, mis on surnud ja korpuse vahelt jahutusvedelikku välja laseb.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Nii ta on. Üles klapi solenoidini ei tohiks üldse jahutusvedelik saada. Usun et kõik need valge korpusega klapid on tuksis ja neid pole mõtet taastada, isegi kui suudad sinna kogu kummiluti hankida/ järgi teha, sest solenoidid ise ka seest juba oksüdeerunud jnd. Võin sulle selle toru anda tasuta, kui tõesti tahad teha, mul peaks neid hunnikus olema laiali lammutatud.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus