Hüppa postitusse

Foorumi tähelepanekud / arvamused


Mikko

Soovitatud postitused

Tervitus

Kas  rea vahelejätmist saab välja "reguleerida"?

Kas postkastis olevad lugemata kirjad saab muuta tumedamaks, nagu enne oli või nii nagu foorumis kõik teemad on, mis lugemata? Pragu on PS lihtsalt üks kirjade jada.

Moderaatori funktsioonid ka vist ei funka, vähemalt liigutada ei saa, mitu korda juba üritanud seda autode alla tehtud tulelüliti ostusoovi ringi tõsta varuosade alla.

E.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Rea vahelt ära jätmiseks tuleb "enter" vajutamisel all hoida "shift" klahvi. Kui see rida hakkab suuremat probleemi tekitama, siis teen väikse muudatuse. Hetkel teksti editori arendaja ütleb, et see enter tähendab uue paragrahvi loomist ja et uuemad MS Word jne on läinud sama teed. 

Lugemata PS peaksid olema hetkel tumedamad ja nende ees ka sinine bullet ehk ring. Kontrollin selle üle, kuid ma loodan, et see on lihtsalt vanast foorumist ületoomise viga. Et edasised peaksid olema nii nagu kirjutasin.

Modereerimise küsimuse kohta, kas sa palun saadaksid mulle konkreetse teema kust - kuhu? Siis saan üle vaadata.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 nädalat hiljem...

Märgiksin selle ära, et mitmed on avaldanud rahulolematust, et nad ei soovi oma foorumi meeldimisi Facebookis näidata. Teadmiseks, et postituse meeldimiseks, ei pea sul olema Facebooki kontot ja see süsteem ei ole Facebookiga mitte mingil moel seotud. Foorumi "Meeldimise" süsteemi kasutatakse ainult reputatsiooni arvutamiseks!

Samuti loodan, et "Meeldib" nupu kasutamine hoiab ära teemade mõttetu läbustamise postituste näol, kus on ainult "thumbs up" emotikon või "5+". Lihtne väljendus, et oled postitatuga nõus.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 1 kuu hiljem...

Kas ei oleks viimane aeg viia sisse teiste foorumitega sarnane süsteem, kus müügi- ja ostukuulutused PEAVAD sisaldama telefoni nr? Võib ju teha mingeid erandeid neile, kes näiteks müüvad oma e30 juppideks eesmärgiga omale esimene telefon soetada, aga isegi kui kõneaega ei ole, siis vastu saab kõnesid ikka võtta.

  • Meeldib 3
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 nädalat hiljem...

Mul on igas kuulutuses olnud number üleval, erinevates foorumites ja ka automüügiportaalides, ega naljalt ikka ei ole neid jobisid, kes tüngakõnesid teeks. Samuti ei mõista, miks on vaja telefoninumber kirjutada stiilis "555 null 32 neli 1", see ei anna eriti midagi. Peale selle, et nt. targas telefonis ei saa numbriga foorumist kopipasta teha ja kohe helistama hakata. Veel raskendab numbri või muu kontakti puudumine kauplemist foorumis mitteregistreerunuga.

Kui inimene ei avalda numbrit näiteks põhjusel, et kardab oma privaatuse pärast, siis mida v...u see inimene teeb facebookis, foorumites, delfi kommentaariumis?!<_<

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 3 nädalat hiljem...

Üks paljudele valus teema. Vabandust E30 sõbrad.

 

Lihtsalt mõte: tehniliselt vist väga raskelt teostatav aga puht inimlikust faktorist, palun, eesti keel, no natukenegi austust. Sa ei lähe ju kodust välja, ribadeks dressipüksaga ja maikaga või üldse palja m.ga. Ikka paned midagi, no natukenegi viisakamat selga, eks! Aga miks, ikka selleks, et endast täiesti lollaka tolbajooba välimust mitte jätta. Sama on ju ka siin foorumis, miks kirjutada üle m.nni, ja siis kaasa kiita, et sinu "kirja stiil"?! ei ole sind kunagi huvitanud. Foorum on samamoodi avalik keskkond, sama kui tänav kuhu sa oma kodust astud (isegi sina seal metsade vahel olevas talus, ei lippa ju palja m.ga päeval õues ringi).

Keegi ei nõua filigraanset grammatikat, aga austus teiste foorumi lugejate vastu algab enda kirjatükist mille sa internetti paiskad.

Ning, et keegi ei peaks mind ei tea mis nohikuks, siis minu eesti keel oli koolis 3, õnnestus isegi üks veerand keskkoolis 2 saavutada.

NB kui kirjutab mitte eesti keelt kodukeelena kasutav foorumikasutaja siis on arusaadav, et vead on kerged tulemas ja see on andestatav ning mõistetav aga siin foorumis on paljud isegi uhked, et olen eestlane ja kirjutan nii nagu tahan.

 

Muudetud , muutis Aaro
  • Meeldib 4
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Njaa!

Tiidu toodud näites on õnneks erinevad asjad paigutatud omaette ridadelegi vähemalt.

Mõni paneb selllest pikemagi nimekirja kõik ühte jutti: proovi siis aru saada:memeGrin:

Aga üldiselt jah: mõne koma ning punkti võiks ikka lisada:respect:. Ega isegi kõnes pole võimalik ju väga pikka juttu ajada, ilma et vahepeal pausi ei peaks.....

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 kuud hiljem...

Vaatasin täna autoteemades väheke ringi ja jäi üks kole asi silma. Nimelt lingitakse palju pilte teemadesse kusagilt kas Facebooki albumist, upload.ee saidilt või mujalt pildipankadest, kuid ei arvestata sellega, et mingi aeg see pilt kustub/kustutatakse sealt ning foorumisse jäävad seega katkised pildilingid. Seega, soovitan kõigil kasutada hoopis foorumisse pildi üleslaadimise võimalust, mis on tehtud nii lihtsaks, kui veel vähegi võimalik. Selleks pole tarvis teha muud, kui lohistada oma soovitud pildid tekstikasti alla äärde või valida need arvutist, vajutades "vali failid" linki.

 

Piltide lisamisel foorumisse on kaks plussi. Esiteks laadib leht kiiremini ning teiseks pilt kustub serverist alles siis, kui seda ei ole enam üheski foorumi postituses.

 

Plussmärk, mis ilmub üles laaditud pisipildile, on pildi lisamine postituses just sellisesse kohta, kus parajasti sinu hiirekursor vilgub. Plussmärki ei pea vajutama! Sellisel juhul lisatakse üles laaditud pildid lihtsalt postituse lõppu.

 

Seega, loodan et hakkad üles laadimist kasutama vähemalt autoteemades, sest autoteemad jäävad reeglina foorumisse kauemaks kui müügiteemad.

 

Kuhu pildid lohistada (või kus asub "vali failid"):

lisapilt1.jpg

 

Lohistades soovitud pildi(d) õigesse kohta, annab sellest teada selline taust:

lisapilt2.jpg

 

Kui laadisid kogemata vale pildi, siis selle jaoks on olemas nupp "Kustuta". Või kui soovid pilti lisada postituses kindlasse kohta, on selleks plussmärk:

lisapilt3.jpg

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 kuud hiljem...

Ka ise märganud seda et minu autopildid kaovad teemast miskipärast.. olen nad läbi fb üles laadinud .. Seal nad alles kuid foorumist kadunud.. 

 

Lisaks sobiks hästi see foorumi fotoalbum, kuid kõik mu mobiiliga tehtud fotod üle 5mb miskipärast ja üldjuhul õnnestub pildist tehtud pilt (screenshot)  alles üles laadida.

Et kas ei oleks võimalik et foorum teeks vajalikud korrektuurid ise et pilt üles saada ? Mina kui mitte eriti arvutiinimene, siis liiga keeruline igakord neid kusagil ümber seadistama hakata. Vüimalik et nad ei ole kohe jpg formaadis vms.. (samsung telefoniks)

 

Lisaks üks asi pikka aega häirinud. 

Nimelt kui mobiiliga foorumis sirvin siis kui võtan värsked/lugemata postitused lahti, ei võimalda sealt otse klikkides kohe viimasele leheküljele saada. Vaid võtan teema esimese lehe lahti, ning siis sealt liigun viimasele lehele alles. 

Varem oli see funktsioon olemas nagu :)

 

Muidu kõik meeldib ja tore näha uuendusi ! ;)

 

 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

@grimes Foorum muudab üles laaditud piltidel küll ise suurust aga pilt peab enne olema gif, jpeg, jpg, jpe või png vormingus. Samsung teeb sul kindlasti jpg vormingut. Asi lihtsalt selles, et hetkel on seadistatud nii, et maksimaalselt saab üles laadida kuni 10 megabaiti. Kui su pildid on 5 ja natuke peale, siis sellepärast tekkibki viga, et ühes ülekandes on hetkel lubatud 10 MB. Juba kaks 5.2 MB pilti on üle 10 MB ja sealt veateade tulebki.

 

Facebooki piltide kohta on mul üks arvamus. FB kasutab Akamai asemel nüüd peamiselt enda CDNi ja sellepärast ka linkide aadressid muutunud.

 

@eix22 Väike nipp kõigile, kes tahavad viimasel leheküljel kohe uusi postitusi näha - iga teema ees, milles on uued postitused, on sinine ring. Sellel ringil vajutades läheb ta kohe uute postituste juurde. Ka personaalsõnumites.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 kuud hiljem...
31.3.2016 kell 8:01, grimes ütles:

Lisaks sobiks hästi see foorumi fotoalbum, kuid kõik mu mobiiliga tehtud fotod üle 5mb miskipärast ja üldjuhul õnnestub pildist tehtud pilt (screenshot)  alles üles laadida.

 

Lihtsalt mainin, et peale sinu postitust sai muudetud piltide lisamise suurust. Albumitesse lubatakse laadida korraga kuni 60 MB ja postitustesse 30 MB.

 

31.3.2016 kell 8:01, grimes ütles:

Nimelt kui mobiiliga foorumis sirvin siis kui võtan värsked/lugemata postitused lahti, ei võimalda sealt otse klikkides kohe viimasele leheküljele saada.

 

Nüüd peaks ka pealkirjal vajutades viima alati viimase postituse juurde.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus