Hüppa postitusse
  • 0

Tagatulede tihendid


kurjam

Küsimus

Sellele küsimusele on 17 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Tootekood: 63211370679 Müügihind: 16.86 EUR

 

34 EURi kahe tihendi eest, ei ole küll teab mis odav.

 

Silikooniga jamama ei hakka, pigem mõtlesin, kas keegi b-osana ehk suutnud tellida kuskilt.

 

Lähen vaatan ehituspoodi, sablooni järgi lõigates nüüd küll 2h neid ei lõika.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kindlasti on see 32€ odavam, kui mööda linna sellise materjali tagaajamine ja hiljem ise tegemine. Vöimalus ka korralikke vanu otsida, köigil tuledel pole katki. H2 tellisin paar kuud tagasi 10e tk UM vöite töesti ära unustada, sellest aastast see nii möttetuks muutunud oma suurte hindadega, ilmselt oma töötajad ei saaks ka sellist soodustust, millega saaks H2 hindadega konkureerida.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Need on üksikud juhused.

Ise olen vast 6-7a tellinud h2, tuttav jällegi um, samapalju asju kui ülejääk foorumirahvas kokku, seega vördlus täiesti olemas.

Väiksed asjadki päris rajuda hinnavahega. Köik pisividinad maksavad um 1€, see on seal miinimumhind. H2 on need enamus kövasti alla euri. Köige odavama asja olen saanud 1 sent tükk, um oleks pidanud 1€ maksma, seega 100 kordne hinnavahe.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Aga um peab 2 korda kohapeal käima, mis on kulukam kui see h2 postikulu.

H2 puhul istud ainult arvutis ja ootad kullerit uksetaga, mugavus ikka loeb ka.

Üldiselt väikese koguses asju ei tasu kummastki kohast vötta.

Eelmine kuu sai um tellitud isolatsiooni matt, um tuli see hinnaga 27€, h2 aga 21€ , isegi koos postikuluga oleks olnud odavam, kui um.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Jah eks oleneb kus asud ma sõidan sealt kogu aeg mööda kui maale lähen seega ma jah seda sõidu kuuluna ei osanud arvestada .Kullerite järgi on aga linnas kodus istuda palju ebamugavam ,peavad ju pakki kätte andma ja pole eriti palju just kodus ,eixxil on siin eelis oma maja ja maa jääta ainult ukse taha ootele .-:)))))

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Teema läheb pääris kreisiks, aga kodus olen vast ise paar korda olnud pakki vastu vötmas, enamasti toob tööjuurde vöi objektile, kus töötan. Seega pean telefonile vastama ja ütlema kuhu vaja :) tellinud isegi teistele kaupa ja lasknud otse nendeni viia eelneva kokkuleppe alusel.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Lugesin su tihendi teema läbi ja sain kohe palju targemaks teemal internetist tellimine vs. esindus. Tahtsin tegelikult ära märkida, et kui ise lõikad, siis ära seda pehmet musta pressmaterjali kasuta, mis pakenditega tihtipeale kaasas on. Näeb välja küll originaalilähedane, tihendab ka, aga imab mõnel määral vett endasse ja paneb pikapeale roostetama. Ise olen kasutanud seda hallikat kitsast ja paksu kahepoolset teipi, mis pannakse tavaliselt plastist keredetailide alla. Sellega saab igasugu kujundi välja joonistada, tihendab ja tuleb ka pärast üsna kergelt ära, kui vaja kätte saada. Pole vaja zabloonitada.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus