Hüppa postitusse
  • 0

esisild


error21

Küsimus

Tere,

Mure selline, et esisillas kõik uued puksid, uued vedrud, uued klotsid, kettad, laagrid (va amordid, kuid heli ei sarnane amortidele) ja ikka midagi koliseb all. Sillastend on veel tegemata. Kolksu tunneb rooli hoides. Äkki keegi oskab nõu anda.

Teine väga huvitav probleem on tagurdamisel. Vaikselt tagurdades lähevad rattad blokki nagu oleks käsipidur peale pandud. Natuke nõksutades kaob ära ja saab edasi tagurdada. Iga tagurdusega seda ei ole.

Tänud igasuguste vastuste eest!

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 6 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Amordipadjad uued, kuid roolis on suur loks küll.

Ise mõtlesin ka käsipiduri klotse. Taga kettad ja klotsid on eelmise omaniku poolt vahetatud. Võimalik, et on ka käsipiduri klotsid, pole nii põhjalikult uurinud. Diffri kõrvalistuja pool on küll paksu (vana) õli all.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Käsipidur võib olla ka vääralt reguleeritud. Kõigepealt salongist trossid vabaks, siis regulaatorist klotsi kaugus trumlist õigeks reguleerida (saab väikse lapiku kruvikeerajaga rattapoldi august ligi). Seejärel trossi mutreid niipalju peale keerata et loksu pole, trosse endid pingule keerata pole vaja. 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus