Hüppa postitusse

M: BMW E28 2.7 ETA "Hainina"


djelton

Soovitatud postitused

Kahjuks pean müüki paiskama oma stiilse Hainina, kuna tudengina on hetkel klassiku taastamine hetkel veidi kallis :(
 
E28_djelton.JPG
 
Kerel on pindmist roostet, kuid kapoti alt vaja enamus välja vahetada(va. amordikannude, mis on korras). Veermikus asju vahetatud, kuid stabika kont ning tagumised puksid vajavad vahetust.
Põhi hoolduse käigus paigaldatud ka uus aku.Kere heas korras. Veermik vaikne ja ei kolise. 
Auto algselt ja passipäraselt 520i, kuid nüüd on seal 2.7l ETA (230Nm) mootor, mille korralik vääne, koos 4.27 ülekandega, mis on hea alge näiteks mõnele stroker v turbo projektile.
Auto on seisnud enne minu poolt elustamist 5-6 aastat õhtutatud kuuris, seega salongis hallitust vms pole ning on suhteliselt heas seisus. Sõit on Tallinna teedel märgatavalt mugavam tänu salongis leiduvatele vedruistmetele.
Ees 2x elektriaknad, elektripeeglid ning isegi AC (mille kapoti alune süsteem pole pärast mootori vahetust ühendatud ning ei garanteeri, et tööle hakkab), kuid nupp ja konsool olemas ning isegi ilma pumbata puhub palju enam külma kui stock lahendus.
 
Auto sobib ideaalselt ja stiilseks projektikaks, suvel nautida natukene ning talvel korralikum viimistlus anda. Isegi sellisel kujul pööravad paljude inimeste pead 180', kuna tegemist on siiski autoga, mida tänapildis enam palju näha ei ole(ligi ~700tk Eestis alles). 
 
Ise olen ligi 800-1000€ juba alla ladunud, kuid kahjuks kahte projekti autot tudeng(kellel puudub keevitus ja garaaž) ehitada ei suuda. Seega tulebki lasta raske südamega sellel klassikul kellegi teise käes valmida. 
 
Auto on igapäevases kasutuses, kehtiva ÜV ja kindlustusega, seega võtmed süütesse ja tuld :)
 
 
Hind - 1400€  (kui tead kedagi, kes sellest autost huvitatud oleks ning teda mind minu juurde juhatad, siis pärast müügitehingut saad endale 50€ peo peale)
 
Asukoht: Tallinn, Mustamäe
Number: 555 36 411
E-mail: djelton92@gmail.com
Või kirjutada SR'i postkasti!
Muudetud , muutis djelton
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 3 nädalat hiljem...
Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus