rossu Postitatud 3. oktoober 2011 Jaga Postitatud 3. oktoober 2011 Müüa siis //M embleemidega ventiilikorgid.Täiesti uued ja originaalkarbis. Metallist. Asuvad Tartus, kuid saab saata ka Smartpostiga(2,49eur). Hind 8 eur. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hiis Postitatud 3. oktoober 2011 Jaga Postitatud 3. oktoober 2011 Ma võiks isegi võta aga kardan et nädala pärast neid seal pole ennam :shock: Ostsin peaegu samasugused aga eredat värvi ilma M märgita eks näe kaua need seal seisavad. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
rossu Postitatud 3. oktoober 2011 Autor Jaga Postitatud 3. oktoober 2011 Ei tea midagi, mu enda auto all samasugused olnud juba üle mitme kuu, pole neid mitte kui keegi näppima tulnud:D Nende puhul ongi hea see, et kui Sa ei tea, et nad seal on, siis neid nii väga tähele ei panegi. Aga kui tead, et nad on, siis on nad ka ilusad:D Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hiis Postitatud 3. oktoober 2011 Jaga Postitatud 3. oktoober 2011 Siis Tallinnas we?Lasnakal purksi söömas oled ikka käinud we? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
rossu Postitatud 3. oktoober 2011 Autor Jaga Postitatud 3. oktoober 2011 Ei mitte Tallinnas:D Tartus siiski. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hiis Postitatud 3. oktoober 2011 Jaga Postitatud 3. oktoober 2011 No proovib kaua nad siis Tallinnas vastu peavad ,siin lähevad tavalised BMW märgiga isegi nagu soojad saiad.Panen ehk pühade puhul 8)Keegi Tallinna poole ei liigu nädala lõppus. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
rossu Postitatud 3. oktoober 2011 Autor Jaga Postitatud 3. oktoober 2011 Vabandust, ma ei saa nüüd päris täpselt aru:D Kas on soovi siis nende vastu? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
m20b20 Postitatud 3. oktoober 2011 Jaga Postitatud 3. oktoober 2011 Hiis lähen reedel Tartu ja laup või pühap Tallinna. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hiis Postitatud 4. oktoober 2011 Jaga Postitatud 4. oktoober 2011 Võtaksin ära ja kui m20b20 tõesti viitsib siis ehk äkki saaks temaga jah need Tallinnase toimetada. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hiis Postitatud 4. oktoober 2011 Jaga Postitatud 4. oktoober 2011 Hiis lähen reedel Tartu ja laup või pühap Tallinna. Kui oleks võimalik siis see lihtsustaks seda kaubategu küll.Mõtlensin ainult kas pean selle raha sulle enne andma või annan siis kui Tallinnas oled tagasi. Müüjal pole tel nr.ka nagu ikka. :roll: rossu Võiks selle siia ka panna. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
m20b20 Postitatud 4. oktoober 2011 Jaga Postitatud 4. oktoober 2011 võin ära võtta ja kätte saad siis annad €. Pühap olen kusagil 19:45 D terminalis. Rossu võiks pritsida kontakti ja Reede hommikul 10st Tartus. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hiis Postitatud 4. oktoober 2011 Jaga Postitatud 4. oktoober 2011 Ok tänud juba ette ::hail:: Nüüd puudub ainult rossu tel nr.meil Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
rossu Postitatud 5. oktoober 2011 Autor Jaga Postitatud 5. oktoober 2011 Oih vabandust, ei jälginud teemat mõnda aega. Aga nr on 53618882, Oliver. Aga orienteeruvalt mis kella ajal tahate neid kätte saada? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
m20b20 Postitatud 5. oktoober 2011 Jaga Postitatud 5. oktoober 2011 Oih vabandust, ei jälginud teemat mõnda aega. Aga nr on 53618882, Oliver. Aga orienteeruvalt mis kella ajal tahate neid kätte saada? kas 10.45 kesklinna kandis või 12.30 ajal kesklinna kandis. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
rossu Postitatud 5. oktoober 2011 Autor Jaga Postitatud 5. oktoober 2011 Aga teeks siis 10,45 ja ütleme vana kaubamaja taga parklas äkki? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hiis Postitatud 5. oktoober 2011 Jaga Postitatud 5. oktoober 2011 No näed kaup juba peaegu käes Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
m20b20 Postitatud 5. oktoober 2011 Jaga Postitatud 5. oktoober 2011 Teeme raekoja platsi parklas ja saada mulle andmed postkasti. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
m20b20 Postitatud 7. oktoober 2011 Jaga Postitatud 7. oktoober 2011 ostetud. Hiis mu nr 55983010 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hiis Postitatud 7. oktoober 2011 Jaga Postitatud 7. oktoober 2011 Ok .Suured tänud Hel. homme. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hiis Postitatud 9. oktoober 2011 Jaga Postitatud 9. oktoober 2011 ostetud. Hiis mu nr 55983010 SUURED TÄNUD .m20b20 kohale toimetamise eest. ::hail:: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Poochie Postitatud 10. oktoober 2011 Jaga Postitatud 10. oktoober 2011 Ventiilikad on ilusad aga mul läksid sarnased ilma M embleemita 2 nädalaga ära:S Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
rossu Postitatud 10. oktoober 2011 Autor Jaga Postitatud 10. oktoober 2011 Loodan, et jääd rahule nendega:D Ja, et neid Sult ära ei varastata:D Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
A.K. Postitatud 10. oktoober 2011 Jaga Postitatud 10. oktoober 2011 Ventiilikad on ilusad aga mul läksid sarnased ilma M embleemita 2 nädalaga ära:S Siis tuleb vargavastased ventiilikad osta Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 10. oktoober 2011 Jaga Postitatud 10. oktoober 2011 Vargavastaseid asju pole olemas. Varas võtab kuuskandi kaasa või kümme võtme. Võimalus ka tangidega ventiil läbi hammustada ja hiljem kodus korgid korralikult maha nokkida Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
A.K. Postitatud 10. oktoober 2011 Jaga Postitatud 10. oktoober 2011 Eix, ära jaga varastajatele häid ideid Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused