Hüppa postitusse

salongi soojendusradiaatori vahetus


Muhkel

Soovitatud postitused

Jõudsin oma toimetusega nii kaugele et radiaator on vabalt liikumas ja kõik on justkui tore, saaks välja võtta, kuid siis tekkib järgmine mure. Mida võib näha pildil 2. Liiga vähe ruumi, et radiaatorit sealt välja tuua. Kas lahendus on kolmandal pildil peatükk a) kogu armatuur välja B) rooligardaan lahti lasta puurides? Või on seal veel mõni hea võimalus lisaks? Kuidas kommenteerite?
Core001.jpg
Core002.jpg
db441ed3.jpg

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kui kapotialt saad roolikardaanil lahti lasta mõlemad otsad ja tuleseinal oleva roolivarda kinnitused lõdvaks lased, siis saad roolisammast niipalju ettepoole lükata, et need samad kinnitused tulevad oma soontest välja.

 

Võid ka proovida, ehk piisab sellest kui võtad välja roolilatti hoidva juhipoolse kinnituspoldi- roolilati vasak ots liigub niipalju ettepoole, et tulevad ka sinu näidatud otsad kere soontest välja. Tuleseina kinnitus vaja igal juhul lahti lasta.

 

Kui seda ei saa siis puuri neid polte, mis altpoolt kinnitavad roolisamba selle kronsa (pildil nr10) külge, mis külgedelt kinnitub keresse.

1.png

 

Ise puurisin neisse 5-6mm augu ja lõin piisavalt jämeda torxi sinna sisse, et lahti keerata sellega, hiljem panin uued sisekuuskantpoldid.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus