Hüppa postitusse
  • 0

Probleem m50b25 roolivõim


ragnarm

Küsimus

Sellele küsimusele on 6 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

no ei lähe 1:1le see sinna kohe kuidagi, erinevad pikkused juba . mingi vahejupp on puudu minumeelest, sest alla teda küll ei sa panna (latti mõtlen)

 

pumba jätaks , potsik on juba alt ära, õli täis ja pimedaks v ma ei tea peab midagi välja mõtlema. kui mul roolivõimu ei ole siis pole mõtet ka sellel potsikul seal olla. lihtsalt mõtlen et kuidas see lahendada, et potsik ära. pumba jätaks aga siis on küsimus kui seal õli pole siis mis juhtub ? hakkab häält tegema ?

Muudetud , muutis ragnarm
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Loe see teema läbi!

 

 

Võimuta ja võimuga latt käivad erinevatesse aukudesse. Väikesed vahepuksid on vaja ainult poltidele treida (või kasuta suvalisi mutreid).

Lisaks on sul vaja võimuga lati roolikardaani juhul kui autol originaalis oli võimuta latt peal. Pump hakkab ilma õlita kindlasti häält tegema. Ma teen sulle ettepaneku, anna mulle oma E36 latt kui hakkama ei saa ja ma annan enda võimuga E30 lati vastu. Kardaani pead ise leidma.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus