Hüppa postitusse

V: VW GOLF II e30 vastu


jaan320i

Soovitatud postitused

vahetada 1987 aasta golf 2 ükskõik missugguse mootoriga e30 vastu. Ülevaatus kuni 2012 märts, kindlustus oli vist detsembrini.

KERE: luukpära

VÄRV: valge

UKSI: 4

VEOSKEEM: esivedu

MOOTOR: 1,3liitirne 40kw

SISU: ise polsterdatud tagaakna laud ja uksepolstrid

autost endast siis nii palju et ise ostsin ta augusti keskel ja selle aja jooksul olen ära vahetanud õli koos filtriga, käigukasti õli kontrollitud, rihm eelmise omaniku poolt vahetatud koos veepumbaga, septembri alguses vahetasin ära kõik mootoripadjad,sillatala, ühe komplektse õõtshoova, eest parempoolse õõtsa ¹arniiri ja tagumise õõtsapuksi, tagumised pidurisilindrid ja piduritorud koos voolikutega, tagumised rattalaagrid, uued piduriklotsid ees kui ka taga, all on kasutatud sportvedrud 60mm madaldusega ja korrlikud amordid.

tagatuled on toonitud ja ees jetta esituled millesse on paigaldatud power-led parktulepirnid ja sõidutuledesse on paigaldatud osram cool blue pirnid.

kaasa saab supaka koos võimuga!!(heli korralik)

vigadest nii palju et tagasilla puksid tuleks ära vahetada, sumpsi tuleks vaadata kuna natuke pläriseb, veovõlli otsakummid tuleks ennem talve välja vahetada kuna on natuke mõrased ja arvatavasti lähevad talve jooksul puruks. vasaka esitiib tuleks välja vahetada kuna juhtus väike avarii ja tiivaots on natuke kortsus(piltidelt näha).

PILDID: http://fotoalbum.ee/photos/zaz222/90268719 tegu vanade piltidega niiet auto välimus natuke teistsugune.

ASUKOHT: TALLINN Pääsküla.

KONTAKT: ps või siis tel. 56786244

vahetatava e30 kriteeriumid oleks siis sellised, et kere ei tohi väga läbi olla, hea oleks kui omaks ülevaatust, peab omal jõul liikuma, dokumentidega ei tohi mingeid jamasid olla, võiks asuda tallinnas või siis harjumaal. eriti hea variant oleks kui keegi pakuks touringut!!

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus