Hüppa postitusse
  • 0

Kütusenäidikuga probleem!


süütusakslane

Küsimus

Ahhoii! Teema siis selles,et mu e30 316i-st sai tehtud 325i. Vahetatud sai ka spidoplokk, probleem on selles, et kütusenäidik näitab nagu paak oleks poolenisti täis, aga tegelt nii pole, lööb ka küttetule põlema. Ühesõnaga, kütusenäidik ei langegi alla poole. Kas r4 ja r6 mootorite kütusenäidikud on erinevad või paneb lihtsalt näidik villast!?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 13 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Sinu auto on endiselt 316 ja jääb selleks oma elupäevade löpuni, ainuüksi mootori kubatuur ei peitu selles maagilises numbrikombinatsioonis ,sada ja rohkem asja on erinevad, selles ka viga peitub. Öigel 325'l on 63l paak koos kahe jadamisi anduriga. Köige lihtsam on kellaplokki panna 55l kütusenäidik.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

See polegi määratav otseselt r6 järgi, olenemata mootorist on köikidel kabriodel ja touringutel ka 63l paak, välja arvatud turbodiislil. Sellega seoses siis teine andur lisaks, paremapoole oma on ikka samasugune nagu 55 l paagi puhul. Nii et jutu kokkuvötteks paagi vahetus ,pöhjaaluse juhtmestiku vahetus, vent toru väljavahetus täispikkuses, pöhjapleki vahetus jne ,sellega seoses kindlasti odavam pole :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

See ei pruugi otseselt kinni olla aastaarvus, aga 86 löpp - 88 algus autodel olen näinud seda topelt bensupumba süsteemi. Välised pumbad on ka erinevad. See ka su probleemi pöhjus.

Isegi kui sul öige välise pumbaga variant on, siis su probleemi lahendab see kahe pumba süsteem ära. Ixil näitab 86 keskpaigast juba ainult kahe pumba süsteemi, tava 325i on töesti mölemad variandid valikus löpuni välja ehk siis facelifti sisese pumbani.

http://file.yoyoparts.com/oeimage/2012/7/6/976/644580s.JPG

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus