Hüppa postitusse

M:2xe30(1kupee ja 1sedaane)


kevade242

Soovitatud postitused

Panen oma rullid ja sinna kuuluva nodi müüki kuna on rahaline raskus!

 

320 89a. sedaan must mis on keevitatud kere ma tean aint paari kohta kus on roostega veel vaja tegeleda muidu uued karbid pagassis aku koht , põhi jms kõik tehtud ja auto on aint kere lahtiselt saab kere üle vaadata kohe mis seisus on. Sinna juurde on 125kw mootor ,Kkast,3,5pihustid ja aju,2,4d vänd , m20b20 kepsud,radikad tuled viled siis eraldi veel lekke vaba korralik kütte paak,17''valu veljed väga vähe sõitnud suve rehvidega veljed ise taastatud ja värvitud valgeks pulber värvis,lisa ketastega taga sild kus enamus puksid väljas , pakendis powrflexi ring,Autol all ka ketastega sild,sportlikumad istmed,taga iste on käetoe ja pea tugedega,e36 roolilatt,ees uued ratta laagrid küljes ja taha silda on olemas mõlemale poolde,taha veetud uus piduri toru,uued piduri voolikud taga ja kolmik jms.

 

323 83a. kupee punane rahvaralli auto ehitaud , Lansekad asjad keevitatud ei ole sõelapõhi , sai alles pea remondi sinna juurde kõik uued tihenid jms mis tuleb + uued küünlad rootori jagajakaane 2,8 pihustid jne. Mootor muidu 2,7strouker ja liigub selle kohta suht maijalt,küljes nii ees kui taga powerflexi ring,bilsteini b6 amordid,el vent alles vahetatud ees silla ratta laager ja rooliots,tegemist on e36 latiga,all on suur põhjakaitse paksust rauast,ees ja taga strutit lansekate vahel,Uus ompi seemis nahast rool,sportlikud istmed,suure korpusega LSD differ 4,45 ülekandega,short shifter,rattaid on ühtedel velgedel suht okei kruusa rehvid velgedel ja originaal velgedel tavalised pastlad mõlemad 15'' , üks lisa ring tagatulesid,üks 885 lõpuga plokikaas on veel... Kindlasti veel asju mis ei meenu Küsige lisa !

 

Lisa hinna eest on olemas 1 jooks 15'' kärg velgedel ainult ühe jääraja võistluse sõitnud continentali ice contacti 185/65/15 ja lihtsalt üks jooks vähe sõitnud sama rehvi aga mõõdus 195/65/15!

 

Autode hind ilma lisa rehvide ja ratasteta on 3000€

Asuvad Tallinnas ja kontakti saab 53920753 või argo.kevade@gmail.com ja ka PS-i teel...

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 nädalat hiljem...
  • 3 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus