Hüppa postitusse
  • 0

K: Embleemid


kruusmann

Küsimus

Sellele küsimusele on 6 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Esimese saad aga tagumist org.kahjuks pole kohanud.Müüjakse neid küll 3tk komp.aga tegelt soobivad ainult ette kapottile panemiseks.Rooli omaga võib ka lutsu visata kuna see sammuti väiksem kui vaja ja kleepis varjant.Tallinnas igal pool neid.Kadaka tee varuosadega tegelavates firmades.maksab 3tk.20eur.Kuldnepöörs ka vist pole küll vaadanud aga kindlasti leidub.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Netis surfates leidsin oki-dokist mõned pakkumised. Ei ole reaalselt neid oma silmaga näinud kuid jutud on et pidavat sobima. Komplekti hind 25 uut raha. Komplekti kuuluvad kapoti, pagassi ja rooli embleem. Asuvad kusagil kadaka teel. Peab oma silmaga üle kaema ja siis otsustama kas tasub mõned eurod raisata või mitte. Tänud enivei.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Seda nad lubavad kõik,ta läheb sina küll aga ta on tiba väiksem ja hojab kerest eemale kuna pole süvendid keerepoolse plastikust tüübli jaoks ja tagumine org.on üllevalt paksem kui alt ,kuna pagas kuumer .See problem on ainult tagumisega.Võta enda märgid küljest ja näed et esimesel ja tagumine märk on erinevad kui nad sul seal org. on veel.Need mis sulle pakutakse aga on sama sugused ja nagu ütlesin rooli oma on üldse väiksem.kui org.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus