Hüppa postitusse
  • 0

Mootor lonkab (video)


Tenzki

Küsimus

Mõtlesin siit abi otsida ei oska nagu midagi peale hakata. Mootor käima ei läinud ja kui läks siis ka lonkas paar sekundit ja suri välja. Vahetasin küünlad ära panin uued küünlad kõik käis nii nagu peab umbes 1minut ja hakkas jälle sama pull, käivitub kenasti aga kohapeal mootor väriseb hirmsasti hüppab ei käi kohe üldse õigesti. Gaasi andes pöörde läheb aga uimaselt. Käik sisse panna ja sõita proovida sureb välja nagu säde jääks nõrgaks vms. Jagaja kaane puhastasin ära süütepoole klemmid sammuti. Uued küünlad panna töötaks jälle minuti õigesti ja hakkaks jälle sama pull. Küünlajuhtmed ära vahetada? Detonatsiooni  andurist ka ei tohiks midagi mõjutada?

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=xMPyCv5fypI&feature=youtu.be

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Soovitatud postitused

  • 0

Selge, arvasin et too sama julla mis ühe küünla juhtme ümber on peaks olema deto. andur? Sai pandud just uus kütusepump ja mõõtsin ära rõhk 3 bar, tagasivoolu sai sammuti kontrollitud ma ei tea kui mõnuga teda ainult sealt nüüd tuli aga usun, et piisavalt. 

Ehk kuskil küünalde järiekorra skeemi kuskil? 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Juhtmed olid õigesti jah ning hammasrihm on ka korralik. Küünlad on mustad tahmased. Võtsin välja lasin break cleaneriga üle kuivasid ära panin sisse korraks jälle kõik toimis ja hakkas jälle ebaühtlaselt käima. Lööb ühe püti tagant ära või üldse aind üks pütt käib, 3/4 silindri küünlalt piibu maha võtsin ei muutunud midagi.  :huh:

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kisu õhufilter välja ehk õhku vähe.

 

Samamoodi olen endaomal vahetanud küünlaid, kadus ka üks pütt ära. Millegipärast tahavad otsa saada, kuid eks mul mure rohkem rõhu all süütamisega. Aga kuskilt leiad, viska teised peale.

Muudetud , muutis Reimann
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Pole aega saanud tegeleda hetkel, arvan ise ka et lisa õhku saab. Enne talve tulekut andis bensupump saba ja sai garaaži ära pandud. Vahepeal võtsin sisselaske maha, vahetasin tagasivoolu toru, paagi õhutus vms. voolikud said ära vahetatud, filtrid ja siis nüüd sai kütusepump peale pandud. Ostsin mingid vähe asisemad küünlad ja plaan sisselase uuesti maha võtta ja uuesti üle voolikud vaadata eks siis vaatan nukkvõlli ka üle. 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kui enam mõistus peale ei hakka siis proovi teisi pihusteid ka. Mulle selline püttide ära kadumine ja küünalde mustaks tagumine toob silme ette ikkagi olukorra kus kütus jookseb lahinal silindrisse. Lisaks prooviks teadaolevalt korras õhulugejat pluss kellaks selle juhtmestiku ajuni läbi.

 

Edit: eelnev kehtib juhul kui sa 100% oled kindel, et rihm on märgis ja süüde toimib.

Muudetud , muutis GTA
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Lisaõhu saamine ei ole loogiline. Kui korras mootorile anda lisaõhku tõuseb pööre, mitte ei lange, kuna külmkäivitusel tõstetakse samamoodi pööre kõrgemale lisaõhu andmisega.. Siin pigem palju kütust, või rihm mööda.

Tühikäigul peaks kütusesurve olema ligikaudu 2.5 bar-i juures. Vaata üle veel regulaatori vaakum. Ja kindlasti uued küünlad.

Muudetud , muutis Reimann
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Panin uued boschi kyynlad ja kyynlajuhtmed ja ei muutunud midagi. Edasi kakkusin kytuse tagasivoolu klapi maha ja kontrollisin kompressoriga toimis järelikult kytuser6hk olemas aga kui tagasivoolule pimeda ette panen k6ik toimib ilusti ja r6hk läheb suureks l6i poldi eest ära vollal mida järeldada sellest kui tagasivoolul pime ees ja k6ik toimib? Kytusepumba ostsin kh tehasest ette nähtu oma 3barise. Jube koll ees juba aga samas ajab naerma ka juba et m6istus sellest mootorist yle ei käi :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Mul uued kytusetorud koos joolikute ja klambritega ei leki seal mida m66tsin juba paagi juurest ja mootori r6hk sama. Ma juba kontrollisin korralikult jookseb. Mure siiski selles, et 3-4 silinder pole taga piibu maha v6tan neil ei juhtu midagi. Kuigi säde olemas ja kyynlad märjad. Eks otsin uued pihustid suurema r6hu all pihustid töötavad v6ib nii olla?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Reaalne on see küll, et kui suurema rõhu all töötab, siis pihusti viga. Lonkama hakkab samamoodi, kui ka ühe silindri pihusti ei avane korralikult. proovi ära, kuidas käitub.

Kuidas regulaatorit kontrollisid? Ja trassile panid kolmikuga kella külge mõõtmiseks?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Esiteks peaks M40 kütuserõhk 2,5bar olema. Teiseks võiks töötava rõhuregulaatori (tagasivooluklapiks nim siin) otsida ja sellega proovida, enne kui pihusteid vahetama hakkad.
Kolmandaks on selline suurus nagu kütusepumba rõhk täpselt sama suur, kui suureks on rõhk rõhuregulaatoril reguleeritud.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus