Hüppa postitusse

Suve lõpu kokkutulek 22.10


eix22

Mis kuupäeval sobiks kogunemine?  

45 kasutajat on hääletanud

  1. 1. Mis kuupäeval sobiks kogunemine?

    • 21.10.2011
    • 22.10.2011
      8
    • 23.10.2011
      2

See küsitlus on uutele häältele suletud


Soovitatud postitused

Mitu aastat on suvised üritused ainult plaanimiseks jäänudki, see eest paar suuremat kokkutulekut aastas saab alati teoks tehtud. Võiks hakata mõtlema suve lõpu kokkutulekule? Ega siin midagi erilist plaanida pole mõtet, ilmselt suurematest plaanidest osavõtjaid oleks vähe. Teeks nagu ikka parklates kokkusaamise ja mööda linna sõitu pisut :)

Mis arvate?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Peaks võtma kokku ja ära korraldama selle asja. Eelmine aasta tahtsime teha suve algus kruiisi Tartus aga mitte miskit ei tuld sellest välja nagu ikka. Aga teeks siis seekord jällegist Tallinnas ja pärast võiks ju kuskile edasi sööma minna ning vb ka mõne õlle teha.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kellaaeg ikka mingi 1-2 ajal, muidu mõned kaugemad huvilised ei jõua kohale. Üldiselt on üldse kokkutulekutelt osavõtt üsna väike, foorumis üle 2000 kasutaja, 100 auto kokkuajamine ei tohiks ju mingi probleem olla?

Kohale tulevad ikka 20-30 aktiivsemat kasutajat :)

Oktoobri lõpupoole võiks toimuda, on rohkem aega inimestel plaane pidada.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus