Hüppa postitusse

Suve lõpu kokkutulek 22.10


eix22

Mis kuupäeval sobiks kogunemine?  

45 kasutajat on hääletanud

  1. 1. Mis kuupäeval sobiks kogunemine?

    • 21.10.2011
    • 22.10.2011
      8
    • 23.10.2011
      2

See küsitlus on uutele häältele suletud


Soovitatud postitused

Marsuudi mõtleb kohapeal välja, aga miskised peatumiskohad on nii et hakkame kogunema kell 11:00 Paldiski mnt UM parklas, kella 12:00 Laagri maksi marketi parklas ja kell 13:00 Ülemiste parklas. Kindlasti käime läbi piritalt nagu tavaliselt kombeks ja lõpetame kas Kristiine või ülemiste parklas pärast seda paneksin äkki meile laua kinni kamikaxesse kui keegi on veel huvitatud aga kindalt kruiisi marsuuti tegema ei hakka eks esimesele ehk lippu kandvale autole saab öeldud et kuhu minna ja tema valib marsuudi kuidas sinna minna, aga üritame arvestada ka madalate autodega.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Nuh eks kuskil 11:30 hakkame UM juurest liikuma laagri maksi poole liigume siis mööda ehitajate teed, edasi sealt tammsaare teele, millelt pöörame pärnu mnt-le liigume sealt edasi korraks männiku teele ja sealt edasi kohe vabaduse pst-le. Midamööda sõidame laagrisse välja ja siis jõuame uuesti pärnu mnt-le kust pöörame ära laagri maksimarketisse. Koguneme seal alates kella 12:00 Triobeti kardiraja parklas nagu tavaliselt. Hakkame kuskil 12:30 liikuma siis ülemiste poole, nüd tekkis küsimus endal kas läheks mööda tallinna ringteed ja sealt pöörame tartu mnt-le või läbi linna uuesti (ehk siis pärnu mnt -> vabaduse pst -> männiku tee -> pärnu mnt -> järvevana tee) ? Ülemistest hakkame kuskil 13:30 liikuma siis piritale sinna monumendi juurde kus me alati oleme olnud. Pargime rullid tee äärde ritta räägime juttu teeme pilti ja sealt siis kuidagi läbi lasnamäe tagasi kas siis ülemistesse või kristiinesse(ei oska öelda kuida kristiines parkimisega on ...) Ja sealt edasi siis võiks kuskile sööma jooma minna kui on piisavalt huvilisi.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

alles pandud kast laiali, vana all tagasi, 1i käik hüpab vahest välja,mootor jonib, aga tulemas ikka :BMW:

õige.tuleb ikka koguneda!

ma võtan enda poja ka kaasa.ta tahab palju bemme näha.ma juba lubasin talle ,et näeb.ta jube bemmifänn!

ärge siis mu poissi alt vedage ;)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Täna läheb sünnipäeva tähistamiseks. Kui ootamatusi ei esine ja kaine sang ebakaineks ei otsusta hakata, siis on Cabrio lõbusa seltskonnaga ka olemas :D

Tulla võite ikka nii aga palun proovige alkoholi tarbimine teha autos mitte väljas ja tühi taara pagassi mitte autode vahele maha. Võiks ikkagi näidata et me oleme viisakad.

Aga palju õnne kah.! :P

Edit: Ärge minu pihta vaadake väga kuna mul kollektori tihendid lasevad veidi läbi ja auto ei ole just väga vaikne. :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

et siisminqa rivist välajas kuna lähen e39 sidurit vahetama töö juurde 9:30 vahetus aeg manualis on 2,9h ja kui kõik ilusti õnnestub siis peale seda võibolla otsin teid ülesse kus pesitsete ;)

nii kähku sa oma auto sidurit küll ei vaheta ;)

Muudetud , muutis jargo
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus