Hüppa postitusse
  • 0

vibratsioon autos


sild

Küsimus

Tere rullijad.

mure järgmine. Auto sõites vibreerib. Vahetanud olen difetentsiaali, veljed, kardaani, kardaani leevendus muhvi. Käigukasti otsast siis. Enam mõistus peale ei hakka. Kas seda saab tekitada käigukast või selle padjad?

pooltelgedes lõtke ei tähendanud.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 14 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

kui veljed kindlasti sirged on ja õige keskauguga siis tasub rehve vaadata mul on juhtunud, et rehvid kas kandilised või natukene muhkus ja kohe vibrab meeletult. Tasakaalustusmasinad tahavad ka vahest kalibreerimist või siis inimesed kes neid kasutavad  :lol:

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Rooli värin ei jõua. Veljed sirged. Proovutud mitmeid erinevaid velgi. Nii plekke kui valukaid. Sõites on ühtlane väike vibra sees. Eriti hästi aga annab tunda paigalt minnes või käiguga pidurdades. Kui panna enne ristmikku näiteks neljanda käigu pealt kolmas ja päästa sidur lahti. Kõige paremini on tunda just sellel hetkel kui sidurit päästad ja mootor uuesti pidurdama hakkab. Endal ikkagi kahtlus, et ehk peaks veel korra kardaani vahe pukki vahetama. Mingi aeg sai vahetatud diferentsiaali. panin auto kohapeal sõitma. Poolteljed olid siis ühendamatta. Ka siis oli vibra tunda.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kas sul kardaani nuudid liiguvad. Kui sealt pingesse jääb nii, et kardaani hakkab vahepukast kõverdama siis tuleb vibra mis kiirusega hullemaks läheb. Siduris vaevalt, et midagi valesti on aga jäta hoopealt mootor seisma siis saab aru(vaat, et roolilukku peale ei lase muidu ehmatab ära :D ). Kui mootori või käigukasti padjad katki või lahti on siis võib ka jändama hakata mis võib siin keiss olla kuna sul kohalt võttes ka jamab. Padjad kindlasti jõuga kontrollida kuna mootor oma massiga vajutab peale ja silmaga ei pruugi aru saada, et katki on.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus