Hüppa postitusse
  • 0

K:E30 M42B18 mootor - milline hooratas, sidur, kast?


Henrik

Küsimus

Tere! Jutt lühike ja käib facelift kupeest, millel originaalis M10B18i mootor. Asjad nii kaugel, et mootor juba ammu maha tõstetud ja asemele läheb E30-mudeli iS ehk M42B18. iS tuleb mulle aga ilma hooratta, siduri ja käigukastita. Olen kolanud igasugu välismaa foorumites ja võiks öelda, et olen endiselt veidi segaduses.
Auto eesmärk: talvel garaazis, suvel teedel. Seda nii linnas kui maanteel, kuid tõenäoliselt näeb rohkem linnaliiklust. Sooviks võimalikult normaalset nobeduse-mugavuse suhet. Mingeid kalli otsa performance-jubinaid taga ei aja, sest eesootavaks hooajaks valmistudes pean paljuski lähtuma rahakotisõbralikkusest.
Küsimused:
1. Tean, et M10 käigukast ei istu iS'ile. Kuidas on lood aga M10 hooratta ja siduriga (kas istuksid külge) ning mida vastav tulemus endast sõiduomadustel kujutaks?
2. Kas keegi oskab pakkuda konkreetseid alternatiive/muid mootoreid, millelt leida iS'ile sobiv sidur, käigukast(võimalikult sobiva ülekandega) ning hooratas?
3. Kardaan - M10 kardaan tuleks antud "swap'i" puhul vist samuti välja vahetada?
Igasugune teemaga haakuv "know-how" on kogu täiega teretulnud. Võite rääkida omadest kogemustest või muudest kindlatest faktidest.
4. Kui kellelgi vastavat kraami üleliia on, siis võib mulle ps'i kaudu vaikselt vihjata.

Olen ette väga tänulik :)
Henrik

Muudetud , muutis Henrik
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 8 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Mitte ainult nö. "ei sobi", vaid meelde on nagu jäänud, et varasematel iS-idel ongi kastid ja kogu möll M40 oma. Alles hiljem tuli M42-spetsiifiline käimakast. Vist on sama kasti paigaldatud ka 518i E34-dele.

 

Isiklikult otsiks kindlasti võimaluse kuidas paigaldada M20 ühemassiline hooratas ja laseks seda ka kergemaks treida :D

Muudetud , muutis GTA
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus