Hüppa postitusse
  • 0

M50 motole diisli ZF kast


Sull

Küsimus

Sellele küsimusele on 12 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Ma ei tea kui erinevad on diisli ja bensuka kastid, ning kas nad ongi, aga ma lugesin kuskilt netist et 525-e oma peaks istuma sinna alla küll. Sai vist isegi kasutada e30 tagumist tala, aga puksid e21 omad. Endal ka plaanis e34 alt kogu kupatus ringi visata koos zf kastiga, aga siin foorumis pole sellest zf-ist väga juttu kuskil, seega kui otsustad selle alla panna, siis oleks hea kui sa siia ka kirja paneks mis ja kuidas.

 

Edu igatahes!

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Tõstsin alla täna. Kasti suured poldiavad on samad. Aga väikseid polte panna ei saa. Loodan et minema ei lenda  :D  :D . Kuna mul mootorit kõvasti püsti tõstetud . Siis vb pold paigaldusel  asi nii hull. Siduri silindrit natuke kebekas panna, ruumi eriti pole. Kastil kasutan M20 tala. vasaku padja jätsin originaali. Paremalt poolt pean tala veidi über tegema, kuna sinna padi vahele ei mahu. Kasutan e36 325tds Kardaani väikse modifikatsiooniga. Vb kui võtta bensuka ZF kast, kuskilt 328 või 330 alt siis vb saab lihtsamalt., aga see veidi defitsiit kaup. Hoovastiku kallale veel ei jõudnud. Aga kuna diislil kastis see käigu kahvli käik pikem, siis tuleb hoovastikule ka väike shortsifter teha. Muidu käib see kang seal toas liiga palju. Eks kui aega saan siis lähen teen asja lõpuni ära. :) Pole siin jokutada enam midagi. Varsti kevad ja kiired autod tuleb tänavale ajada :)  :BMW:

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus