Hüppa postitusse

M: BMW 316 kupee '86


nuhtlus2

Soovitatud postitused

Tere,

 

Müüki läheb minu projektiks soetatud punane pre-facelift kupee. Plaanid olid suured, kuid paraku jääb kõik ajanappuse taha. Seega ei pea enam otstarbekaks teda alles hoida. Masinal on siis peal 1.8 karpa mootor. Mootor käivitub/töötab kenasti (hetkel külmaga on aku tühjaks läinud). MIngeid lekkeid ei ole täheldanud. Käike vahetab viie käiguline manuaalkast. Kere on üldiselt väga heas korras. Bensupaagi luuk roostetab, ja ees stangel (või oli taga, ei mäletagi täpselt) (kui seda võib nii nimetada) on mingi rooste auk. Siit-sealt leiab kindlasti pindmist veel. Auto värv on tuhmunud/pleekinud. Kuid proovisin värvi nö. puhtaks nühkida - läheb väga hästi erksamaks. Pagasniku põhjakatte eemaldamisel paistab välja värske-läikiv punane värv. Sama on ka pagasniku luugil seespool. Selle hea kere pärast ka auto soetatud sai. All on praktiliselt uued valuveljed 14'' originaalid koos korralike talverehvidega. Salong on üsna räbal (vähemasti minu silmale). Tagumisel istmel on mingi hallituse laadne ollus mis oli plaanis puhtaks pesta, jällegi pole jõudnud. Armatuuril kõrvalistuja pool jookseb mingi mõra ja pardatsokk kinni ei lähe. Tahomeetriks on pandud soomes mingi lisa kell. Tümmihuvilistele tundub et on kaabeldus juba veetud, taga aktnal mingi mürtsuja, pagassis nägin ka võimendit. Kas töötavad - ei tea. Esiklaasis on mõra.

 

AUTO ON SOOME REGISTRIS.

 

Seega ostja peab auto eestis arvele võtma, seega tuleb arvestada lisa väljaminekuga.

 

Tundub et sai kõik ausalt ära räägitud. Huvilisele saab ka rohkem pilte teha, kuid olgem aus - oma silm on kuningas.

 

Masina eest soovin saada 1000EUR, mis on ka pisus räägitav. Hind tuleneb just auto tugevast kerest ja töökorras tehnikast.

 

Mõned pildid:

2s0bv2p.jpg
2jb5fnp.jpg
205d281.jpg
2a82utl.jpg
2croz93.jpg
otgdbk.jpg

 

Päikest tusasesse esmaspäeva,

Mikk

53455152

Asukoht Järvamaa, Käravete

Muudetud , muutis nuhtlus2
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus