Hüppa postitusse

VARASTATUD!


Margo

Soovitatud postitused

Asjal natuke pikem stoori, aga mingil ajahetkel 27.12.14-15.01.15 varastatud garaažiboksist kolm jooksu suverattaid ning muu pudipadi.
Velgedeks siis 18" OZ Opera kaheosalised mustaks värvitud veljed - esimesed 8,5 ja tagumised 10" laiad. Üht 10" velge randi pealt keevitatud. Auguvahe 5x112.
Teised veljed Kosei SO2, 17" ning 5x112 ja 5x120 topeltaukudega. Kaks velge hea värvkattega, kaks vajaks ülevärvimist. Kapslid puudu.
Kolmas jooks oli 16" 5x112 randiga veljed, esimesed 7,5 ja tagumised 9" laiad.

Igasugune info oleks teretulnud numbrile 55 977 105 või PS.
Velgedest pildid ka lisatud.

post-2-0-23452500-1421425209_thumb.jpg

post-2-0-60977600-1421425218_thumb.jpg

post-2-0-50372600-1421425234_thumb.jpg

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 8 kuud hiljem...
  • 10 kuud hiljem...

Lõppkokkuvõttes ei saanudki. Kõike seda tänu Eesti Politsei "suurepärasele" tegevusele. Kuna üllatuslikult kuriteo koosseis puudus ja veljed ilmselt põgenesid mu juurest ise, siis tänapäeval niiöelda "heausksetelt ostjatelt" kraami ei konfiskeerita isegi mitte uurimise ajaks, seega isegi kui mingi ime läbi suudad need endale tagasi rääkida, siis selle aja peale on su velgedel juba kahed rehvid läbi sõidetud ja kes teab kellele edasi müüdud. Velgede jms mittepaberitega asjade osas pean küll ütlema, et kõige kindlam variant on ise nö "ostjat" mängida, kui oma velgedele jälile saad.
See aasta päris mitu kirja saanud juba Politseiametilt sisuga "menetlus lõpetatud kuriteokoosseisu puudumise tõttu" ja usk sellesse ametisse aina väheneb. Kuna aga teised asjad juriidilise isiku vara olnud, siis menetlusse tuleb ikkagi anda.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

See kui ise asjad leiad muudab olukorda täpselt nii, et sinna paika see asi jääbki. 
Ise sama tee läbi käinud 2 aastat kohut mööda ja enamvähem tulutult.
Varastati krossikas ja ATV ära. Suure õnnega sain ka ise asjad kätte.

Muudetud , muutis soonikx
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 4 nädalat hiljem...
  • 4 kuud hiljem...

Damn, ei vea sul üldse kuidagi. Kui tohib küsida, siis kus kandis sa nende asjadega pesitsed? Eeldan, et kuskil Tallinnas? Ei tahaks sinna kanti jalgagi tõsta.

Muidu said kraami tagasi või leiti pikanäpumees ülesse?

Muudetud , muutis MKool
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Esimene juhtum Mõigus ja teine Mustamäel. Mustamäe pätid sai mu garaaziboksi naaber kätte, käisid peale mind kuu aega hiljem tema omas ka sees ja tegid puhta töö. Tegemist oli nagu ikka kahe noore vene tüübiga, kes ise üle tänava teises garaaziühistus boksi omasid. Mul oli pmst kõik uus või vähekasutatud kraam, et tüübid olid kohe kõik maha saanud müüa. Paar mõttetut asja sain politseist tagasi.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 1 aasta hiljem...
  • 3 aastat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus