Hüppa postitusse
  • 0

Hädas lamdaga!


klenn

Küsimus

Tere! Olen hädas veidike ja vajaks targemate inimeste nõu. Nimelt autol vahel 2,3 liitrine moto. Autol pole lamdad ja kui nüüd seda külge hakata pookima tekkis probleem millist lamdat panna. Kas on mingi tõsine vahe kui panna 1,8 2,0 2,3 või 2,5 lamda sinna? Samas pakutakse ka erinevaid universaalseid lamdasid aga noh kui töökindlad nad jälle on. Kui on keegi kes teab kasvõi kedagi kes on sellist asjadega varem kokkupuutunud siis abi on igati teretulnud:) Tänades Klenn :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 10 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Hmm..okei,jälle targem kuid aju mis tal on, on 2 liitrise oma ja 2,3 liitrise aju pistikuga on suhteliselt kitsas käes,sest seda eriti ei ole saada. Praegune lahendus olekski lamda panna. Muretum muidugi üks korralik 2,5 sinna tõsta aga hetkel ei ole selleks võimalusi.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

2,3 on kütusekaartid juba sisse programmeeritud, ehk tegelikult kõikidel ilma lambdata ajudel. Kui sul nüüd 2.0 92kW aju pandud, siis see lambdat ei vaja, kuigi segu võib siiski paigast olla. 2.0 95kW aju puhul lükkab ta ennast ilma lambdata nn avariisse ja loeb samuti mingeid sisse programmeeritud väärtusi, mis ei pruugi aga mootori tegelike nõudmistega päris kooskõlas olla.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Nii, nüüd sai autole lamda vahele pandud. Ei muutunud mitte midagi :/ ikka 3,5-4 tuhande pöörde pealt hakkab pooma. Esmaspäeval läheb Truumu juurde diagnostikasse. Saab küttesegud ja asjad paika eks siis näha ole mis saab. Kui kellegil vedeleb 2,3 l aju pistikut siis võib pakkuda.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus