Hüppa postitusse

M: 17'' BBS RS replica


eedik

Soovitatud postitused

Tervitus ja Head uut aastat kõigile!

 

Pakun müüa uhiuued karbis BBS RS 17'' replica veljed 4x100 auguvalemiga ning laius kõigil 7,5''. Tegemist siis USA tootja Lenso velgedega, mis on igati korralik toodang ja näevad välja ikka väga efektsed. Offset on 35 ehk umbes-täpselt sobilik IX'i jaoks, kuhu nad mul ka mõeldud olid panna, kuid tagaveolise jaoks võin omast kogemusest öelda, et parem lõpptulemus jääb ise flantsidega ratas koopa järgi paika ajades (samuti tikkpoltide lahendus on oluliselt mugavam juhul kui tagumised rehvid kiirelt kuluma peaksid). Velgedega komplektis on ka 57,1mm tsentreerimisrõngad, keskkapsli võti, standard mõõdus rattapoldid ning peitventiilid, mis sobivad poleeritud randiga kokku nagu valatud(maksid ka ca 40€). Ainus mis veel oleks tarvis teha, on kapslitele BBS klepsud peale panna aga neid saab küll igaltpoolt, kasvõi ebayst 10 euroga tellida niipalju kui tarvis.

Endale tellisin nad USAst vist juba enam kui neli aastat tagasi ja maksma läksid koos transpordiga veidi alla 800.- euro, kuid sinna ix'ile kuhu nad mõeldud olid, nad kunagi alla ei lähegi ning on senimaani pigem jalus seisnud. Kuna kevad juba üsna pea hakkab paistma, siis kel vähegi huvi ja Tallinnas asud, võid julgelt oma silmaga uudistama tulla. 

 

 

Rohkem pilte näeb:

http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=1222629&rhash=48a1

 

Hind: € 550.- 

 

 

 

Tervitades

Edward

555 377 64

Tallinn

post-1561-0-60589900-1420381507_thumb.jp

Muudetud , muutis eedik
  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 1 kuu hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • 2 kuud hiljem...
Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus