Hüppa postitusse
  • 0

Bardatsjok'i lukk läks katki !


e30fan

Küsimus

Sellele küsimusele on 6 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Seda asja tuleb mõistusega võtta ja mitte ära lõhkuda, miks kõik need lukud ära lõhuvad alati? E30 kindalaeka ehitus ja lukk ei ole mõeldud suurte raskuste kandmiseks, kuna kõik jääb luku peale kandma. Lahti tehes surud luuki üles ja siis sikutad linki alles. Enamasti on lukkudel juba plastmassosadel praod sees väära kasutamise ja vanuse tõttu. Suurte kahjustuste vältimiseks tuleks need varakult välja vahetada tutikate vastu (h: 10€ umbes)

Sinu probleem saab pool lahendust kui alles jäänud metallist osasi korraga painutad kahe peene otsaga näpitsaga näiteks. Pigistad näpitsad kinni ja siis väljapoole mõlemaid. Pihku jäänud ling hoia alles, sealt saad südamiku uue luku jaoks, jääb võti samaks :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kui lukk katki siis tuleks tagant pardakas lahti päästa et mitte esimest osa ära lõhkuda ja kruvikatega kuskil sudides ka pardakas ise ära rikkuda.Tagant käsivahele ja pigistad näppudega need konksud kokku.Selleks muidugi peaks teadma kuidas need asjad seal üldse kinnitatud on.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus