Hüppa postitusse
  • 0

Radikas


Plug

Küsimus

Tervist,

oskab keegi öelda, kas siin kuskil on olemas täpne 1.8 radika ehituse joonist ?

Nimelt rullikal on radika otsas oleva paagi alumises osas, leke, mis siis purskama hakkab, kui gaasi vajutada, tahaks teada kas seal on mingi rõngastihend vms.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 14 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Midagi rasket ei ole. Mina võtsin radika eest ära siis saab lähemalt vaadata ega kuskil mõrasi pole jne.. aga saab ka nii kui radikas peal on lihtsalt tõmbad selle paisupaagi ülesse välja tihendid jäävad paisupaagi külge. tosool lase alt punnist välja

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

kui esimest korda sama ülesanne käsil oli, siis ma mõtlesin, et keegi on selle paagi sinna liiminud. Ilus see maha võtmine küll ei olnud ja radikas seisab ka 11 aastat hiljem riiulis, uut paaki ei saanudki kunagi külge, sest siis ei teadnud internetist tellimisest suurt midagi :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Sai siis pimedas ja mõnusa lumetormi ajal proovitud seda paaki maha võtta radika küljest, natuke vaeva pidi nägema aga maha me ta saime. Puhastasime ära ümbert ja lasime otsa ääred silikoniga üle ja panime tagasi, hiljem kui proovisime oli teema sama, nii et polegi muud kui tervem radikas kuskilt hankida ja peale panna :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus