Hüppa postitusse
  • 0

M10B18 töötab ebaühtlaselt


Henrik

Küsimus

Tegemist sissepritsega M10 mootoriga. Viimased paar kuud on peaaegu alati olnud nii, et vähegi vihmase ilmaga sõites hakkab pärast umbes veerand tundi sõitu mootor ebaühtlaselt töötama. Gaasi andes venib, ühtlasel kiirusel sõites hakkab enamasti hoog langema, auto jõnksutab. Märja ilmaga sõit on üsna imelik, mõnikord käib normaalselt, aga tavaliselt hakkab mootor puterdama ja kui tühikäigu pöörded on muidu 1000 ringis, siis puterdades langevad need 500 kanti ja nii jääbki, kuni tuleb jälle kuiv ilm. Huvitabki, et kus kohast M10 niimoodi vett peale peaks saama, ja seda just viimasel ajal? Varem pole kordagi nii olnud. Võibolla on küünlajuhtmed manalateel, aga pole kindel. Äkki mõni on sama jama kogenud. Olen täheldanud, et osa M10 mootoritel on jagaja ning küünlajuhtmete ümber mingisugune plastik/kummi kate, mida minu M10-l pole. Kas on sel mingi oluline otstarve, või on see rohkem komplektsuse mõttes seal?

Ette tänades,

Henrik

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 6 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Minu M10 on praeguseks korras igatahes. Uus jagajakaas ja rootor peal. Lambdaga summuti võtsin ära, kuna katalüsaator oli omadega õhtal ja lambda olukord oli kahtlane. Kui lambda oli ühendatud, siis auto jukerdas. Ilma lambdata töötas enam-vähem ühtlaselt. Praegu on teine summuti ilma lambdata, lisaks vaatasin kõik süütesüsteemi juhtmed üle, pihustasin niiskusteemaldava spray´d ka peale ja paar kuud olen sõitnud probleemideta.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus