Hüppa postitusse

Max.

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    920
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    75

Kõik, mis Max. postitas

  1. Max.

    M40 süüte reguleerimine

    Just. Põhikalkull peaks koormuse ja pöörete vahel käima + tempist ja ilmselt millestki veel sõltuvad korrektuurid.
  2. Max.

    M40 süüte reguleerimine

    Rootori ots ei ole üks punkt vaid natuke laiem kaar. Rootor möödub jagaja ühest silindrist siiski mingi ajahetke, st et ühe silindriga on rootori ots siiski päris mõnda aega kontaktis. See võikski olla ajaaken ECU-l süüte sättimiseks. Kui saad mu mõttele pihta. Jetronic juhtimisel on süüde juba kiviaegsem, see vist üldse ajuga kokku ei puutunud. Seal juba palju kriitilisem iga detaili kindel ajastus.
  3. Max.

    M40 süüte reguleerimine

    Süütenurka ta ju ikkagist sätib tühikäigust kuni täiskoormuseni(+mõningad korrektsioonid). Koguaeg konstantne ei saa olla. See võiks ju tähendada, et jagaja rootori väike nihkumine siia/sinna ei muuda midagi, sest süüdet kamandab ikkagi ECU väntvõlli asendi järgi. Lihtsalt selline kiire mõte, võin ka puusse panna.
  4. Sl. kolle ei tundugi 2,0.
  5. Update PÄRNU! Teeme päeva kirjumaks ning lähme kaeme youngtimer campi. Koguneme endiselt maksimarketis 10:30 ning väljasõit Laitse poole algab 11:00. Vaatame sealse pargi kiirelt üle ning edasi Pivarootsi sõidame juba koos Tallinna pundiga.
  6. Teen siis mingi otsa lahti. Pärnus koguneks Maksimarketi(Vana-Pärnu) parklas, Circle-K poolses otsas. Võimalus poes käia ning tankida. Marsruut: Haapsalu mnt - Lihula Olerexi rist - Pivarootsi, orienteeruv sõiduaeg 55min. See on küll otseteest 7min pikem ots, aga vähemalt jäävad karterid terveks. Võimalus Lihula Olerexis mõne teise kambaga liituda? Väljasõidu aeg selgub.
  7. M50 2.5, M52 2.8 komplektsena. M54B30 püstakut - agregaate ei soovi. Võib ka mingi frankenstein stroker olla.
  8. Kui Kymmel ei soovi, siis võin Pärnu enda peale võtta.
  9. Max.

    Süütmejuhtme pulsiandur

    Piip peaks syytejuhtmelt eemaldatav äkki olema? Siis mahuks see sõõrik sealt läbi. Ajule peaks see signaal olema viimase silindri tulistamisest.
  10. Meie üritus siiski 2 päeva, nii et karikatega camperid saavad õhtu jooksul liituda 😀
  11. Max.

    Lobamokkade rubriik

    Märgatud Lätis: "üle keskmise" kerega klassik!
  12. Milliseid klemme armatuuri taga puhastasid? Radikas täitsa reaalne - sarnane kogemus viiese peal olnud, kus 30+ aastat vanake oma tööga enam toime ei tulnud. Mootori jahutussärk ülearu roostene ei tundunud kui remonti sai tehtud? Endal enne uue radika panekut lasin veel ploki voolava veega läbi ja oi põrgu kus seda fanta värvi asja välja tuli
  13. Huvitaval kombel oeprof ja H2 ei näita jah enam, mõni aasta tagasi veel sain. Külge ei jõudnudki, siiani kuskil riiulite vahel kadunud Ära unusta ka ripatsit 51111973721 võtta.
  14. Keeruline koordineerida vist arvestades osalejate aktiivsust foorumis.
  15. 4 velge ilma kapsliteta. Rehv utiil. 300€ Pärnu
  16. Olen minemas. Hetke seisuga peaks meie poolt vist 5 autot kirjas olema.
  17. Max.

    M: Turbosmart 40mm WG

    siinsetele hea hind garanteeritud
  18. Mille järgi otsutad, et tuuga? Ukse jõuõlg on lingi poolt vägagi erinev, kui seda on hinge poolt. Koonus tüüpi liited on üldiselt mõeldud ikkagi fikseerimiseks. Šarniir istub ka ju koonusega omas pesas paigal.
  19. Kas ainult ukse hinge vahetus liigitub ka kui "näpitud/vahetatud uks" nagu sul 2015a postituses on, Eix? Peaks ka plekitükkidega regulliks valmis olema?
  20. Max.

    E34 ja E32 tulede sobivus

    plastikust korpus on kindlasti erinev. Elemendid vist sees samad.
  21. Max.

    Lobamokkade rubriik

    😂krt otsisin igasugu vidinaid mida kasutada saaks ja siis jäigi viimaks garaazis oleva maki antenn pihku. Kuid päris täpselt vist mõõdud ei klappinud ning ei raatsinud niisama retsida ka. Aga põhimõtteliselt võiks viidatud antenni osta ka. Mida pikem antenn seda parem hülsi valik peaks olema 😄 Viimane kord lähenesin vana hea jõuga. Keerasin pistiku lahti, surusin pinni südamiku tangidega välja ning siis peene orgiga pookisin järele jäänud hülsi pesast välja. Endal käis kiudkaablihülls mõttest läbi, aga selle antenni nalja ma proovin ära. Nagunii unustasin viimane kord kummiluti paigaldada.
  22. 2 võlli. Otsad korralikud ning tagumata. Võlli pind vagudeta. Vajadusel lisaks pakkuda kuni 6 normaalses seisus nookurit. 30.- Ps. Külastan foorumit 24/7.
  23. Max.

    Lobamokkade rubriik

    Keegi C101 isaseid pinne on koduste vahenditega eemaldada suutnud? Ei raatsi üheks korraks seda spetsjom riista osta
  24. Max.

    Lobamokkade rubriik

    Häid pühi, aastalõppu ning edukaid lõppevaid/algavaid projekte siinsele kontingentile ! edit: aaa, aina paksemat rahakotti ka!
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus