Hüppa postitusse

MagnusL

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    5
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis MagnusL postitas

  1. Soovin osta bensiini mootoriga BMW E30 kupee/sedaan kerel. Mootori poolelt võiks ideaalis olla rida6 ja manu, kuid hea pakkumise korral võib ka autom. ja/või rida4 olla. Auto võib muusosas tegemist vajada, aga peab sõitma - kui ei sõida, siis peab kere olema väga heas korras. Dokumendid peavad korras olema, ehk piirangutega või kuusakoski väärilisi masinaid pole mõtet pakkuda. Pakkumised postkasti või FB (Magnus Lehiste) koos lisainfo, piltide ja hinnasooviga. Hea pakkumise korral järele tulek üle Eesti!
  2. Tevist.Nagu pealkirjas kirjas, siis soov oleks osta sedaani või kupee kere peal E30, kindlasti peab olema manuaal ning bensiin ning omama dokumente, võib olla ka mootorita jms variandid, vaatan kõik pakkumised üle. Pakkumised teha postkasti või Facebooki: Magnus Lehiste.Hind kuni 500€.Eelistatud Lõuna-Eesti piirkond, kuid hea pakkumise korral ka üle Eesti.
  3. MagnusL

    O: BMW E30 kupee/sedaan/kabrio

    Auto olemas, võib kustutada.
  4. Tevist. Oleks soov osta esimene rullikas, eelistatud kupee/kabrio. Kerelt ja mootorilt võiks olla enam-vähem seisus, peab olema manuaal käigukastiga, bensiin, ning kilowatte võiks siiski üle saja olla, kuid vaatan kõik pakkumised üle! Pakkumised teha postkasti või Facebooki: Magnus Lehiste. Hind kuni 2000€ Eelistatud Lõuna-Eesti piirkond, kuid hea pakkumise korral ka üle Eesti.
  5. Tervist. Oleks soov osta siis BMW E30 sedaan või kupee kerega. Auto dokumendid peavad olema korras, käigukastiks peab olema manuaal ning mootoriks mingisugune bensiinikas. Eelistatud oleks muidugi 2,5 / 2,8 / 3,5 isendid. Kere peab olema heas seisus jms. Võib pakkuda ka kokkujooksnud või ilma mootorita 325i 141kW isendeid. Maksta üle 1500€ ei tahaks. Pakkumised PSi!
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus